Cultural

Kate Middleton, încă un diagnostic dur. Totul vine la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer

Publicat: 15 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kate Middleton încă un diagnostic dur. Totul vine la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton a primit recent un nou diagnostic dur care survine diagnosticului de cancer

O veste tristă a lovit familia regală britanică la doar câteva săptămâni după ce Kate Middleton a dezvăluit diagnosticul său de cancer. Prințesa de Wales a primit o nouă lovitură din partea medicilor, fiind diagnosticată cu o altă boală gravă.

Kate Middleton se confruntă cu o nouă problemă gravă de sănătate, conform ultimelor informații obținute de la medici. Starea prințesei pare să se deterioreze rapid, stârnind îngrijorare în rândul familiei regale și al publicului.

Kate Middleton, încă un diagnostic dur

Surse apropiate familiei regale britanice dezvăluie că numeroasele provocări cu care s-a confruntat recent Kate Middleton au avut un impact semnificativ asupra sănătății sale mentale. Prințesa se confruntă cu o stare de „anxietate intensă”, cauzată de o combinație a propriei sale lupte cu cancerul și a responsabilităților sporite în cadrul monarhiei, ca urmare a diagnosticului pus regelui Charles.

„La începutul lunii februarie, Regele Charles și-a redus semnificativ programul regal, iar sarcinile au fost distribuite în familie, generând speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă”, a precizat Tina Brown pentru Mirror, fost editor al Vanity Fair.

Kate Middleton le-a transmis fanilor ei un mesaj copleșitor

Înainte de a face publică diagnosticarea cu cancer, Kate Middleton a ales să împărtășească această informație doar cu un cerc restrâns de persoane. O sursă apropiată a declarat pentru revista People că mulți dintre prietenii Prințesei de Wales nu aveau cunoștință despre problemele sale de sănătate.

Deși se confruntă cu o perioadă dificilă, Kate Middleton prioritizează timpul petrecut cu familia și își ascultă cu atenție nevoile. Prințesa a găsit timp să citească personal toate mesajele primite de la fani, declarând anterior că o ajută enorm sprijinul primit din partea publicului.

Allexmarie se numără printre cei norocoși fani care au primit un răspuns din partea Casei Regale după ce a trimis o scrisoare de recunoștință Prințesei Kate. Gestul prințesei a emoționat-o profund și, după cum a mărturisit Allexmarie, va rămâne o amintire prețuită pentru totdeauna.

,,Astăzi, am primit această frumoasă scrisoare de mulțumire și pot spune sincer că o voi prețui toată viața.”, a explicat Allexmarie, potrivit publicației menționate anterior.

Răspunsul palatului a fost: ,,Vă mulțumim pentru urările de bine transmise Alteței Sale Regale Prințesa de Wales. Acest gest grijuliu este foarte apreciat.”.

Sarah Ferguson a transmis un mesaj puternic pe Instagram de Ziua Mondială a Sănătății, îndemnând oamenii la controale medicale periodice și la consultarea medicului în contextul propriului tratament pentru cancer.

Kate Middleton a primit recent un nou diagnostic dur care survine diagnosticului de cancer.

Adauga un comentariu