Cancan ultimă oră

Kate Middleton și prințul William urmează să devină părinți. Vor avea gemeni?

Publicat: 04 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Zvonurile că ducesa de Cambridge ar fi însărcinată a patra oară pare să se confirme. Mai mult, tabloidele americane susțin că aceasta ar urma să aducă pe lume gemeni. Potrivit National Enquirer, ducii de Cambridge sunt și ei surprinși de veste și nu se așteptau să se întâmple așa repede.

„Erau convinși că au terminat cu bebelușii, considerând că abia se pot descurca cu trei. Dar se pare că Dumnezeu are alte planuri pentru ei. Acum cei doi se roagă ca ducesa să nu sufere iar de grețuri matinale severe, așa cum s-a întâmplat și la sarcinile anterioare, când Kate a ajuns de mai multe ori la spital”, a declarant o sursă pentru publicația menționată.

Faptul că Middleton și-a anulat prezența în ultimul moment la un eveniment, zilele trecute, iar recent a anunțat că nu-și va însoți soțul în turneul regal din Kuweit și Oman, le-a confirmat britanicilor faptul că ducii de Cambridge se pregătesc să facă marele anunț curând. Singurele dăți când Kate nu și-a îndeplinit îndatoririle regale până acum au fost doar pe timpul celor trei sarcini. La recomandarea medicilor, se pare că soția prințului William a refuzat să mai meargă în turneul regal. Cele două destinații nu sunt recomandate femilor însărcinate.

Cu toate acestea, se pare că cea mai încântată de veste este regina. Aceasta consideră că după anunțarea sarcinii oamenii vor mai uita actualele scandaluri ce au zguduit familia regală britanică.

„Gemenii i-au dat speranțe reginei că îi va ajuta să treacă peste ultimele scandaluri”, a mai adăugat sursa.

De altfel, Meghan ar fi precizat, scrie tabloidul, că s-a săturat ca ducesa de Cambridge să fie favorite reginei. S-a supărat că Majestatea sa nici nu a vrut să participle la botezul fiului lor, Archie. Cu toate acestea, Palatul încă nu a confirmat informația privind noua sarcină.

Adauga un comentariu