Cancan ultimă oră

Kathy Griffin, actriţă şi prezentatoare de televiziune, are cancer. „Rămân fără jumătate din plămân”

Publicat: 03 aug. 2021
Kathy Griffin tunsa scurt
Kathy Griffin are cancer si urmeaza sa se opereze

Kathy Griffin, actriţă şi prezentatoare de televiziune, a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală grea. Acesta a anunțat că are cancer și în scurtă vreme va intra în sala de operație.

Actrița Kathy Griffin, deţinătoare a două premii Emmy, și-a întristat fanii din mediul online. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că în urma unor controale amănunțite a descoperit că are cancer. Se pare că boala este în stadiul unu.

Kathy Griffin are cancer

De asemenea, actrița a mai anunțat că în curând va fi operată pentru îndepărtarea unei jumătăţi din plămânul stâng, scrie Variety.

„Trebuie să vă spun ceva. Am cancer. Voi intra în operaţie pentru a-mi îndepărta jumătate din plămânul

stâng. Da, am cancer la plămân chiar dacă nu am fumat niciodată. Medicii sunt optimişti pentru că este stadiul unu şi a afectat doar plămânul stâng.

 Din fericire, nu voi face chimioterapie sau radiaţii după asta şi ar trebui să pot respira normal. Dacă nu aş fi fost vaccinată, aș fi avut probleme şi mai grave. Vă rog să vă faceţi controale medicale regulat. Vă va salva viaţa”, a scris Kathy Griffin pe Twitter şi Instagram, luni dimineaţă.

Actriţa Kathy Griffin este deţinătoare a două premii Emmy pentru show-ul “My Life on the D List”.

Brenda din Beverly Hills 90210 a fost diagnosticată cu cancer terminal

Shannen Doherty, în vârstă de 49 de ani, anunța în februarie anul trecut, plângând, că suferă de cancer mamar, în stadiu avansat. Aceasta se întâmpla la trei ani după ce cumplita boală intrase în remisie. Actrița a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015, iar după doi ani, boala a intrat în remisie, însă la începutul anului trecut a recidivat în mod agresiv.

„Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit și sunt extrem de speriată”, povestea actriţa in februarie 2020.

Adauga un comentariu