Local

L-ați văzut? Un tânăr de 25 de ani din Botoșani a dispărut, după ce a plecat la muncă

Publicat: 29 aug. 2021
Tânărul, pe nume Bogatu Viorel Ionuț, din Botoșani a plecat în cursul zilei de 13 august la muncă, în Iași

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Botoșani, comuna Suharău, a dispărut, după ce a plecat în Iași, la muncă. În data de 13 august 2021, tânărul a plecat de acasă pentru a-și îndeplini condițiile impuse de job, însă din data de 22 august, acesta nu a mai putut fi contactat de familie. Autoritățile au fost alertate.

Tânărul, pe nume Bogatu Viorel Ionuț, din Botoșani a plecat în cursul zilei de 13 august la muncă, în Iași. Până în data de 22 august, acesta a ținut contactul cu familia, însă, mai apoi, nu a mai putut fi găsit de membrii familiei.

Semnalmente: 1, 85 m înălțime, aproximativ 75 de kg, ochi căprui, păr șaten, are ca semn particular pe gât, în zona urechii stângi, o aluniță cu diametrul de aproximativ un centimetru.

Vestimentație: tricou de culoare neagra, pantaloni de trening închiși la culoare cu dungi laterale verzi, iar în picioare purta adidași de culoare gri.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Adauga un comentariu