Cancan ultimă oră

La petrecerea de 20 de ani a lui Selly a „plouat” cu dedicații iar după cu amenzi colosale

Publicat: 28 feb. 2021
Selly alături de Tzanca Uraganu la petrecerea de ziua acestuia
Selly alături de Tzanca Uraganu la petrecerea de ziua acestuia

Polițiștii au împărțit numeroase amenzi după petrecerea aniversară organizată de vloggerul Selly. Deși oamenii legii au aflat abia a doua zi despre distracția de zile mari la care au participat zeci de persoane, nimic nu i-a oprit din a-i sancționa pe petrecăreți.

Chiar imaginile făcute publice pe rețelele de socializare de către Selly și Tzancă au atras atenția polițiștilor. Totuși, vloggerul a avut parte de o petrecere de neuitat alături de prietenii săi. De-a lungul serii au curs dedicațiile.

„Am averi și bani pentru o mie de ani
Trăiesc ca un boier, stau bine monsieur

Cand vă văd, m-apucă mila că nu vă duce bila
Nu vă duce bibilica, nu sunteți buni de nimica
Nimica nu știți voi, nici cât face doi plus doi
Și aveți numa’ harfe-n voi de gherțoi

Când vorbiți de mine, v-aș da una peste gură
Dar mi-e să nu-mi stric Rolexu’ de la mână
Și-un picior la mișto, asta v-aș da
Dar nu-mi murdăresc pantofii mei de catifea”, sunt câteva din strofele pe care i le-a dedicat Tzancă Uraganul lui Selly.

Printre cei care au cântat la petrecerea de aniversare a 20 de ani a lui Selly s-a mai numărat și manelistul Costel Biju.

„La noapte fac 20 de ani și am 20 de milioane de motive să fiu fericit. Vreau să fac o declarație de dragoste pentru toți fanii mei. Sunteți cei mai tari. Vă pup și vă iubesc pe toți.” a scris Selly pe Instagram.

Poliția Română a oferit și un comunicat de presă prin care anunță sancționarea petrecăreților.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

Adauga un comentariu