Titlurile zilei

La un pas de tragedie pe un bulevard circulat din Iași! „Uitasem chiloții pe sârmă și venise ploaia, îmi cer scuze!“ – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 15 sept. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
La un pas de tragedie pe un bulevard circulat din Iași Uitasem chiloții pe sârmă și venise ploaia îmi cer scuze  GALERIE FOTO  VIDEO
O mașină marca Dacia Logan a ieșit din coloană pentru că nu mai avea răbdare să stea bară la bară, în zona Bucium, și a fost la un pas de accident

O întâmplare din trafic putea duce la o tragedie pe un bulevard din Iași. Un ieșean nu a mai avut răbdare să stea în coloană, bară la bară, și a intrat pe contrasens ca și cum ar fi fost singur pe drum! Imaginile surprinse de un conducător auto au fost publicate pe rețelele de socializare, stârnind zeci de reacții într-un timp foarte scurt

Incidente de acest tip încep să aibă loc din ce în ce mai des în orașul Iași. Se formează cozi imense, mai ales la orele de vârf, iar șoferii nu au răbdare să stea în coloană. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar cei care circulau pe sensul lor de mers au evitat producerea unei tragedii, continuându-și liniștiți traseul. Maşina este marca Dacia Logan şi are numere de Iași. Pentru această faptă, şoferul vinovat riscă consecințe usturătoare.

masina Logan alb intrand pe contrasens
Maşina implicată în acest incident este marca Dacia Logan şi are numere de Iași

La un pas de tragedie pe un bulevard ieșean

multe masini stand in coloana
O mașină marca Dacia Logan a ieșit din coloană pentru că nu mai avea răbdare să stea bară la bară, în zona Bucium

La începutul acestei săptămâni, în zona Capăt C.U.G., un individ care conducea o mașină alba, marca Dacia Logan, cu numere de înmatriculare de Iași, era cât pe ce să provoace un dezastru. Acesta, nemaiavând răbdare să stea bară la bară, ca toți ceilalți participanți la trafic, a ieșit din coloană, intrând pe contrasens. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui participant la trafic.

În legătură cu această situație din trafic, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu, iar șoferul indisciplinat riscă să rămână fără permis de conducere.

„Polițiștii rutieri ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile de mai jos și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun“, au declarat reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași.

De asemenea, persoana care a înregistrat fapta individului s-a plâns pe grupurile de Facebook, iar zecile de reacții nu au întârziat să apară.

„Ăsta trebuie oprit și rapid dezumflate cauciucurile! Doar așa se învață minte să fie disciplinat“, „Dacă nu e BMW e Audi. Dacă nu e nici Audi, e Loganul alb“, „Nu-i înțeleg pe adormiții ăștia care îi lasă să intre la loc. Eu aș merge paralel cu dânsul până se plictisește. Numai așa se mai pot educa mârlanii!“, „Prost să fii, noroc că ești!“, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Un alt internaut a comentat de parcă el ar fi fost șoferul și a găsit o scuză amuzantă pentru gestul său:

„Uitasem chiloții pe sârmă și venise ploaia, îmi cer scuze!“

Logan alb intrand pe contrasens
Maşina Dacia Logan a intrat pe contrasens, evitând în ultima secundă un impact ce ar fi putut duce la o tragedie

O mașină cu numere ca ale Mitropoliei și-a făcut de cap în trafic

masina marca Toyota neagra mergand pe contrasens
O mașină ce a depășit pe linie dublă continuă avea numerele de înmatriculare ce te puteau duce cu gândul că ar aparține Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

Pe 3 august 2022, în zona gării din municipiul Iași, un conducător auto a surprins cu ajutorul camerelor de bord o situație care s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Un individ a intrat pe contrasens și a depășit pe linie continuă. Șoferul care a filmat toată întâmplarea și-a făcut cruce când a observat, uitându-se la numerele de înmatriculare ale autoturismului, că mașina putea aparține chiar Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Autoturismele din parcul auto de la Mitropolie au numere de înmatriculare MMB. Existând suspiciunea că mașina ar fi putut fi condusă de un slujitor al bisericii, reporterii BZI au contactat reprezentații Mitropoliei pentru a oferi un punct de vedere privind această bănuială.

„În parcul nostru auto nu am identificat o mașină Toyota cu numărul acesta”, a precizat Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor.

Reprezentanții IPJ Iași au precizat atunci că vor efectua cercetări cu privire la acest caz.

O altă întâmplare tragică putea avea loc în dimineața zilei de 11 iulie 2022, în zona Capăt C.U.G. Un individ a fost surprins efectuând o depășire cu o viteză excesivă, pe când autoturismele care veneau din față se aflau la o distanță destul de mică de aceasta. Persoana care a surprins fapta șoferului s-a plâns pe grupurile de Facebook în legătură cu sperietura pe care a tras-o și a susținut că va depune plângere la IPJ Iași împotriva individului. Cu toate acestea, reprezentanții poliției ieșene au transmis faptul că în baza lor de date nu a fost înregistrată nicio plângere legată de acest caz.

Postările de pe rețelele de socializare din ultima perioadă arată faptul că o tragedie pe un bulevard important din Iași ar putea avea loc oricând din cauza inconștienței de care dau dovadă unii conducători auto.

Comentarii
  • nu le place dom’le coada, ambuteiajul? sa-si ia bicicleta sau trotineta ce tot atatea figuri. daca nu, sa ia trenul metropolitan (sageata albastra) de la Ciurea pana in Gara de Nord sau orice tren R de la Ciurea pana in gara Nicolina sau Gara de Nord. ai tren spre Iasi aproape in fiecare ora.

  • Masina aia alba, Dacia Logan, este o masina de politie cu radar, va rog sa va informati mai bine inainte sa postati asemenea articole. Cel mai probabil era in misiune sau dupa un sofer vitezoman.

  • Se intampla des sa se depaseasca in coloana, Politia Absenta,cred ca Politia Absenta este un cuvant mai potrivit decat Politia Rutierea ! de ce pe bulevardul Alexandru cel bun,in fata unei agentii imobiliare se parcheaza cate doua masini in paralel !!

Adauga un comentariu