Bursa Barfelor

Lagărul din supermarket

Publicat: 18 oct. 2021

Babele bârfitoare continuă rubrica cu una de prin multinaționalele astea care au poposit prin târg. Tura asta este vorba despre supermaketurile Ledel, unde românii sunt tratați ca niște sclavi. Indiferent dacă e femeie sau bărbat, muncile sunt aceleași. Sunt puși să care cu spinarea pe tot parcursului programului, dar fără să ia măcar un minut pauză. Au interdeciții și la telefoane. Dacă au o urgență personală, pot vorbi la telefon doar după terminarea programului. Cine mișcă în front, zboară de la locul de muncă, fără nicio explicație. Angajații se gândeau să o pună de un protest, dar au aflat șefii și au spart greva. Culmea este că aceste măsuri întâlnite doar pe plantații sunt puse în practică chiar de șefii români. De aici și ciuda angajaților, care se luptă pentru supraviețuire de pe o zi pe alta.

Comentarii
  • Treaba iasta, cu sclavia angajatilor la LEDEL, tine de cit de marlet este sefutul de magazin (romanas de al nostru), nu de politikia firmei, cred. Se munceste pe rupte, intr-adevar, dar treaba cu interdictiile mai sus mentionate are legatura, cum am spus, de tirtanul care s-a ajuns sef peste magazinul respectiv.

  • Romanii sint parsivi peste tot si aici si afara. Cand se vede marlanul sef taie si spanzura. Patronii straini aici sau afara au totusi respect pentru angajati si mai mult decat respect chiar in unele cazuri nici nu se simte diferenta intre patronul strain si tu mort de foame roman. Asa se munceste si mai mult si mai bine cand nu te exploateaza ca pe sclav.

Adauga un comentariu