Actualitate

Lansarea oficială a celei mai vândute cărţi, acum, în România semnată de Alice Barbu şi Sorin Roşca Stănescu. Îl are în prim-plan pe fostul secretar personal al lui Nicolae Ceauşescu – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 16 apr. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Lansarea oficială a celei mai vândute cărţi acum în România semnată de Alice Barbu şi Sorin Roşca Stănescu. Îl are în prim-plan pe fostul secretar personal al lui Nicolae Ceauşescu - GALERIE FOTO VIDEO
Lansarea cărții „În ochiul ciclonului. Am fost secretarul personal al lui Nicolae Ceaușescu”

Sâmbătă, 16 aprilie, la ora 10:30, în sala “Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia are loc lansarea cărții „În ochiul ciclonului. Am fost secretarul personal al lui Nicolae Ceaușescu”.

Pentru prima dată, în această carte, Constantin Boștină, în dialog cu Sorin Roșca Stănescu și Alice Barbu, vorbește despre tainele colaborării sale cu Nicolae Ceaușescu și despre bătăliile pentru succesiunea la conducerea României. Sunt dezvăluiri pe care nu trebuie să le ratați.

Jurnaliştii BZI.RO sunt prezenți sâmbătă la Botoșani la lansarea de carte și ulterior acestui eveniment vom reveni cu un material video exclusiv BZI LIVE, de la Botoşani cu Alice Barbu, Sorin Roşca Stănescu şi Constantin Boştină.

„Lansăm, la Botoşani, cea mai vândută carte din România, la acest moment. Ea este despre Constantin Boştină, cel care a fost secretarul personal al lui Nicolae Ceauşescu. Este un volum-document, realizat alături de Alice Barbu, despre fațetele, trecutul din România dinainte de 1989”, a transmis cunoscutul jurnalist Sorin Roşca Stănescu.

“De ce m-am hotărât acum, la peste 30 de ani de la evenimentele din 1989, să vorbesc într-o carte despre statutul meu de fost secretar personal al lui Nicolae Ceauşescu? Pentru că practic parcursul vieţii mele a fost profund marcat de personalitatea lui Nicolae Ceauşescu, aşa cum a fost ea, cu bune și cu rele. În toată această perioadă, prin poziţiile ocupate în societate, am fost fie în relaţie directă cu Ceauşescu, fie foarte aproape de el”, a spus Constantin Boştină.

A fost perioada 1965-1989, când Nicolae Ceauşescu a fost liderul partidului și statului, una fastă sau una nefastă pentru România? Despre plusurile și minusurile din activitatea lui Nicolae Ceauşescu, despre meritele și greşelile lui, veţi afla parcurgând cuprinsul cărţii.

De asemenea, va fi realizat un interviu cu Alice Barbu, Sorin Roşca Stănescu şi Constantin Boştină, într-o ediţie specială BZI LIVE, de la Botoşani, cu ajutorul Studioului mobil al Cotidianului BUNĂ ZIUA IAŞI.

Comentarii
Adauga un comentariu