Cancan ultimă oră

Larisa Iordache, din nou pe masa de operație. Fosta gimnastă a suferit o nouă intervenție chirurgicală

Publicat: 16 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Larisa Iordache din nou pe masa de operație. Fosta gimnastă a suferit o nouă intervenție chirurgicală
Larisa Iordache a trecut prin momente dificile, după ce a suferit o operație de urgență în urmă cu câteva zile

Larisa Iordache a trecut prin momente dificile, după ce a suferit o operație de urgență în urmă cu câteva zile. Fosta gimnastă a ajuns pe masa de operație pentru a opta oară, de această dată fiind vorba despre o afecțiune care a luat-o prin surprindere. Sportiva a oferit mai multe detalii despre intervenția prin care a trecut și cum se simte acum.

Fosta mare gimnastă a României și-a anunțat retragerea la începutul acestui an. Problemele de sănătate și operațiile dificile prin care a trecut de-a lungul carierei sale nu i-au mai permis să continue. Cu tristețe în glas, Larisa Iordache a anunțat că își încheie activitatea de gimnastă.

Cum se simte Larisa Iordache după intervenția chirugicală

Din nefericire, după ce a trecut prin mai multe intervenții, sportiva s-a aflat iar pe masa de operație.

Durerile puternice la nivelul rinichilor s-au intensificat în ultimele zile, iar Larisa a fost operată de urgență, iar medicii au decis că este necesară montarea unui stent. Aceasta îl va avea în organism timp de o lună, după care va trece printr-o intervenție prin care va fi scos. Obișnuită să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă, sportiva a mărturisit că momentan se simte mai bine.

Larisa Iordache: „Nu am fost pregătită psihic”

Fosta gimnastă face eforturi pentru a-și reveni după operație și încearcă să revină la activitățile obișnuite. Cu toate acestea, recuperarea nu este tocmai ușoară, însă este motivată să treacă peste acest impas. Ba mai mult, șatena a spus că știa despre aceste probleme de sănătate, însă mult timp a reușit să o țină sub control. Totuși, durerile au devenit din ce în ce mai insuportabile.

„A fost o intervenție pe nepusă masă și nu am fost pregătită psihic, dar îmi revin ușor, ușor. Acum sunt în concediu medical. (…) Mi-a recomandat medicul liniște și să mă recuperez. (…) Peste o lună scap de pietricică, se mai pune un stent acolo și după alte două săptămâni se scoate stentul și gata”, a declarat Larisa Iordache la Antena Stars.

Adauga un comentariu