Cancan

Larisa Udilă, o prezență foarte activă pe Instagram, a devenit mămică la vârsta de 24 de ani

Publicat: 01 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Larisa Udilă o prezență foarte activă pe Instagram a devenit mămică la vârsta de 24 de ani
Larisa Udilă traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei după ce a devenit mămică

Larisa Udilă, care a devenit mămică la vârsta de 24 de ani, și-a ținut la curent fanii, cu privire la sarcină, prin intermediul contului de Instagram. Fosta concurentă de la Bravo ai stil este căsătorită cu fotbalistul Alexandru Ogică, cei doi devenind părinți pentru prima dată. Cu toate acestea, sarcina brunetei nu a fost lipsită de emoții, deoarece bebelușul, pe nume Milan, s-a lăsat așteptat.

Frumoasa brunetă Larisa Udilă este o cunoscută influenceriță din România care a cochetat multă vreme cu modelingul. În urmă cu patru ani, tânăra a participat la concursul național „Mis Univers România”, unde a ocupat locul al doilea al podiumului. Aceasta este absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București. Pentru o bună perioadă de timp, Larisa a fost model pentru agențiile Attitude Models și Unique Models Agency. De asemenea, ea a cochetat și cu televiziunea, fiind reporter pentru emisiunea îndrăgitei prezentatoare Teo Trandafir.

Larisa Udilă Instagram

Tânăra mămică este o prezență foarte activă pe conturile de socializare, ea ținându-și la curent fanii cu toate evenimentele din viața personală. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, Larisa Udilă a postat pe contul de Instagram imagini cu bebelușul ei la scurt timp de la naștere. De asemenea, ea a postat frecvent imagini pe tot parcursul sarcinii, iar fanii ei au apreciat acest lucru. Ca o curiozitate, bebelușul ei și al lui Ogică se numește Milan, la fel ca un alt copil celebru din showbiz. Astfel, și băiatul lui Culiță Sterp poartă același nume.

Nu în ultimul rând, ea a împărtășit și imagini cu actualul ei soț, Alexandru Ogică, pe care l-a cunoscut în anul 2014. După cum a recunoscut în urmă cu ceva timp, bărbatul a cerut-o în căsătorie într-un cadru inedit, pe malul lacului Cernica, în urmă cu trei ani.

Larisa Udilă vârstă

Proaspăta mămică s-a născut pe 30 aprilie 1997 în București. Larisa Udilă a fost atrasă de showbiz și de lumea modei încă de la o vârstă fragedă, însă a cunoscut celebritatea după participarea la emisiunea Bravo ai stil. Odată cu participarea în primul sezon al emisiunii de fashion de la Kanal D, visurile ei au început să prindă contur și i s-au deschis multe porți. Cu toate acestea, un moment dificil a avut loc în această primăvară, când Larisa Udilă a avut coronavirus. Vedeta Kanal D, care se afla în trimestrul doi de sarcină, ar fi contractat temutul virus de la Adelina Pestrițu.

De asemenea, Larisa mai povestește că a avut parte de cea mai frumoasă surpriză în urmă cu trei ani. Atunci, iubitul i-a dăruit inelul de logodnă, pe un covor roșu presărat cu petale de trandafiri. Cei doi au făcut cununia în această vară, pe când Larisa Udilă se afla în al treilea trimestru de sarcină. Evenimentul a avut loc la Buftea, într-o locație de vis, situată lângă lac, pe data de 23 iunie. Astfel, Larisa Udilă și-a surprins fanii de pe Instagram cu imagini de la eveniment și a demonstrat tuturor că se află la vârsta marilor împliniri.

Adauga un comentariu