Cancan ultimă oră

Laura Cosoi, îngenuncheată de pandemia de coronavirus! „Amân filmări și interviuri…” Actrița a ajuns la capătul răbdării

Publicat: 24 oct. 2021
Laura Cosoi
Actrița este speriată de ceea ce vede în jurul ei și speră la vremuri mai bune ca cele în care trăim în prezent

Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit cum se simte de când situația epidemiologică din România a luat-o razna.

Laura Cosoi și-a vărstat supărările pe rețelele de socializare. Actrița a postat un mesaj lung, în care le povestește fanilor săi ce însemnă pentru ea această perioadă, în care numărul cazurilor de infectări și de decese a crescut alarmant. Blondina spune că anxietatea își spune cuvântul în cazul ei și îi este pe zi ce trece tot mai greu să vadă atâta suferință și să trăiască cu gândul că se poate îmbolnăvi.

Vedeta spune că ori de câte ori aude pe cineva că tușește sau strănută imediat se instalează panica și se gândește doar la ceea ce este mai rău. În ultima perioadă, pentru a se asigura că nu se va infecta, a amânat mai multe filmări și interviuri.

„În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați.

Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar.

Îmi cântăresc foarte bine programul în ala fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Si totuși ce perioada tulbure…Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, daca își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri”, a explicat Laura Cosoi.

Laura Cosoi: „Mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău”

Actrița este speriată de ceea ce vede în jurul ei și speră la vremuri mai bune ca cele în care trăim în prezent.

Mai mult, blondina spune că îi duce dorul tatălui ei pe care, cel mai probabil, nu l-a mai vizitat pentru a nu-i pune viața în pericol.

„Și totuși frica nu este buna. Ar fi bine să mă împac cu “împrejurul” meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natura mai mult ca niciodată.

Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an…Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poarta măști?!

Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în aceasta perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor ”, a mai scris aceasta.

Comentarii
Adauga un comentariu