Cancan

Laura Giurcanu a pozat nud? Ce decizie surprinzătoare a luat concurenta de la Survivor România 2022

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laura Giurcanu a pozat nud Ce decizie surprinzătoare a luat concurenta de la Survivor România 2022
Laura Giurcanu nu a acceptat să pozeze nud, dar își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

Multă lume se întreabă dacă Laura Giurcanu a pozat nud. Celebra influenceriță a ajuns în atenția publicului autohton după succesul uluitor în mediul online, iar proiectele de televiziune i-au adus și mai multă celebritate. După participarea la faimoasa competiție, Laura Giurcanu a provocat numeroase discuții și controverse. Celebrul concurs i-a adus acesteia sume impresionante în conturi, dar și atenția publicului. Iată ce decizie surprinzătoare a luat concurenta de la Survivor România 2022.

Laura Giurcanu nu a pozat nud, dar face furori în mediul online

Laura Giurcanu se bucură de un succes uluitor pe rețelele de socializare. Influenceriță și fotomodel, aceasta a ajuns imediat în atenția publicului odată cu participarea la mai multe emisiuni tv. Tânăra în vârstă de 25 de ani a avut o ascensiune impresionantă, iar în prezent este apreciată de fani, dar și de colegii de breaslă.

Cu toate că face furori de fiecare dată când apare la tv, dar și pe rețelele de socializare, Laura Giurcanu a refuzat până acum să pozeze nud, dar nu ezită să își surprindă admiratorii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy.

Mai mult, tânăra s-a făcut remarcată și la celebra competiție Survivor România 2022, unde s-a impus prin atitudinea sa și spiritul de luptătoare. Nu de puține ori, Laura Giurcanu a intrat în conflicte cu colegii săi, dar a reușit de fiecare dată să facă față situațiilor dificile.

De curând, vedeta a părăsit competiția și s-a întors în țară. Aceasta a mărturisit că experiența pe care a trăit-o acolo a fost una care i-a schimbat viața. Mai mult, influencerița și-a rotunjit considerabil veniturile și are planuri mari pentru viitor.

Laura Giurcanu se bucură în prezent de un succes impresionant și este pregătită să participe la alte competiții și emisiuni tv. Deși a primit numeroase propuneri să pozeze nud în revistele pentru bărbați, tânăra nu a acceptat ofertele. Altfel stau lucrurile când vine vorba de celebra Laurette. Aceasta a făcut furori cu pictorialele îndrăznețe și nu ezită să pozeze goală ori de câte ori are ocazia.

O altă vedetă care își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze nud este Raluca Podea. Fosta iubită a lui Florin Pastramă are un trecut controversat și provoacă nu de puține ori controverse, având în vedere aparițiile scandaloase în lumea mondenă.

Ce planuri de viitor are concurenta de la Survivor România

Laura Giurcanu a părărsit competiția Survivor România 2022, dar a primit o sumă impresionantă pentru participarea la faimosul show de televiziune. Influencerița are de gând să investească banii într-o locuință pe care și-o dorește de foarte mult timp.

„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel «acasă».”, a mărturisit fosta concurentă.

Vedeta nu regretă participarea la Survivor, aceasta fiind recunoscătoare pentru experiența pe care a trăit-o, în pofida momentelor extrem de grele.

,,Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența.”, a declarat aceasta.

Laura Giurcanu nu a acceptat să pozeze nud, dar își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Tânăra influenceriță are un succes impresionant în mediul online și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu