Cancan ultimă oră

Laura Giurcanu, primele declarații după ce s-a întors la iubitul infidel pe care l-a prins cu amanta

Publicat: 29 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laura Giurcanu primele declarații după ce s-a întors la iubitul infidel pe care l-a prins cu amanta
Laura Giurcanu și logodnicul ei s-au împăcat, asta după ce celebra vloggeriță și-a prins partenerul cu amanta

Anul trecut, Laura Giurcanu mărturisea pe rețelele de socializare că a fost înșelată de logodnicul ei cu care era împreună de o perioadă mai lungă de timp. Celebra vloggeriță a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars despre împăcare, dar și cum a reușit să treacă peste infidelitatea partenerului ei.

Laura Giurcanu și logodnicul ei s-au împăcat, asta după ce celebra vloggeriță și-a prins partenerul cu amanta. Laura Giurcanu a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars despre împăcarea lor, dar și cum a reușit să treacă peste momentele dificile.

Laura Giurcanu l-a iertat pe iubitul ei infidel

Laura Giurcanu a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre cât de dificil i-a fost să treacă peste infidelitatea partenerul ei de viață, dar și cum decurg lucrurile din viața ei în prezent.

“Sincer e atât de mult context și sunt atat de multe substraturi pe care pe care nu are cum să le cunoască decât persoana în cauza încât răspunsul este in toate detaliile astea necunoscute de mulțime. E ok să împarți și sa arati cât simti.

Am constatat de-a lungul timpului ca dacă arati mai mult cu atat exista cererea asta de a vedea oamenii mai mult. N-am fost niciodată suspicioasa în ceea cel privește. Lucrurile merg bine in viața mea, este un moment foarte bun și liniștit.”, a declarat Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu a fost înșelată de iubitul ei, Cezar

În urmă cu un an, Laura Giurcanu a mărturisit cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare că a primit o fotografie cu logodnicul ei, Cezar, care se afla într-o ipostază incendiară cu altă domnișoară.

”Am văzut o poză, o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima și poza aia circulă, poza aia există și poza aia va rămâne. Nu spun că am fost perfectă, nu spun că relația noastră era perfectă, însă cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit Laura Giurcanu.

Adauga un comentariu