Sport

Laurențiu Brănescu a vorbit deschis despre situația de la Poli Iași: „Doar unii jucători sunt plătiți, pot să scriu o carte”

Publicat: 15 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurențiu Brănescu a vorbit deschis despre situația de la Poli Iași Doar unii jucători sunt plătiți pot să scriu o carte
Transferat la 13 ianuarie 2021, Laurențiu Brănescu a jucat în 13 partide pentru CSM Poli Iași

Portarul echipei de fotbal CSM Poli Iași, Laurențiu Brănescu, a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului moldovean, că are oferte de transfer de la grupări din străinătate, însă o decizie va lua la sfârșitul actualei ediții de campionat.

„Din România nu știu de oferte, dar din străinătate știu de ceva discuții. Eu însă vreau să-mi fac treaba până la capăt cât voi fi aici. Ce va fi, va fi. Sunt cluburi din străinătate care mă vor pentru că sunt un jucător care a evoluat mai mult afară. În România doar la Dinamo am jucat doi ani și aici. Iar atunci când ai evoluții apreciate, cineva tot timpul se uită la tine. Dar nu vreau să mă gândesc acum la ce voi face mai departe, mă concentrez doar pe meciul care urmează”, a spus portarul.

Brănescu: „Nu cred că a fost o zi de când am venit la Poli Iași să nu fie un moment greu”

Laurențiu Brănescu a menționat că din luna ianuarie, de când a venit la CSM Poli Iași, nu a fost zi fără un moment greu.

„Nu cred că a fost o zi de când am venit la Poli Iași să nu fie un moment greu. Ar trebui să scriu o carte ca să le enumăr pe toate. Tocmai de asta trebuie să ne bucurăm pentru fiecare victorie, pentru că nu am întâmpinat o situație ușoară la Iași. Momentele cele mai grele au fost când am fost egalați sau am pierdut în ultimele minute ale partidelor. Era frustrant că nu reușeam să ținem de scor”, a explicat el.

Portarul susține că echipa moldoveană are șanse de a se salva de la retrogradare, chiar dacă începe play-out-ul de pe ultimul loc al clasamentului.

„Era important să ne legăm de celelalte echipe pentru începutul acesta de play-out. Ne așteaptă 9 meciuri de foc, dar trebuie să mergem încrezători să adunăm multe puncte. Fiecare punct și moment în joc va fi foarte dificil. Sunt puține puncte și cu două victorii poți să te ridici, iar cu două înfrângeri poți să spui la revedere. Nimeni nu e favorit, fiecare poate câștiga cu fiecare. Ar fi păcat ca Iași să nu mai aibă echipă în Liga I, pentru că e un oraș foarte mare. Ținând cont de ce potențial financiar are acest oraș, această echipă n-ar avea voie să lipsească din play-off în fiecare an. Când te uiți și vezi o grămadă de firme în oraș… ar trebui să susțină sportul, nu numai fotbalul”, a precizat fotbalistul.

Laurențiu Brănescu a jucat în 13 partide pentru CSM Poli Iași

Laurențiu Brănescu face un apel la colegii lui să rămână uniți.

„Trebuie să rămânem uniți. Dar avem nevoie de ajutor și din afară pentru a rămâne uniți… pentru că s-a întâmplat ceva aici ce nu credeam că voi vedea în fotbal vreodată. Să fie plătiți doar unii jucători. Și nu e normal pentru ceilalți. Sper să se rezolve situația pentru că unitatea grupului a reușit să adune aceste 9 puncte în ultimele 4 meciuri”, a adăugat Brănescu.

Transferat la 13 ianuarie 2021, Laurențiu Brănescu a jucat în 13 partide pentru CSM Poli Iași. Conform datelor publicate de club, el a apărat 69 de șuturi ale adversarilor, având 26 de parade decisive.
Contractul jucătorului cu CSM Poli Iași este valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

Adauga un comentariu