Cancan

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț și se desparte de Anamaria Prodan

Publicat: 11 oct. 2021
Laurențiu Reghecampf divorț
Laurențiu Reghecampf divorțează după o relație de 15 ani cu Anamaria Prodan

Cunoscutul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf se află tot mai aproape de un divorț vehiculat de mai multă vreme în presă. Astfel, acesta urmează să se despartă oficial de soția sa Anamaria Prodan, cu care are un copil – Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Dincolo de aceasta, și Reghecampf, dar și impresara erau la a doua căsătorie, ambii având copii din mariajele anterioare.

A trecut jumătate de an de când au apărut zvonurile cu privire la divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cu toate că la acel moment, antrenorul de fotbal nu a dorit să facă declarații cu privire la separare, apropiații cuplului știau că Reghecampf părăsise domiciliul conjugal. Totodată, în acest timp, Anamaria Prodan a dezmințit în dese rânduri că ea și soțul ei vor divorța, recunoscând totuși că au anumite probleme pe care le vor rezolva cu timpul. Numai că, lucrurile s-au îndreptat, invariabil, în direcția despărțirii, Laurențiu Reghecampf fiind hotărât în acest sens.

Laurențiu Reghecampf, tot mai aproape de divorț

Nu mai există nicio cale de împăcare între antrenorul de fotbal și Anamaria Prodan, astfel că Reghecamp a depus actele de divorț și așteaptă hotărârea instanței în acest sens. De asemenea, se pare că Laurențiu Reghecampf și impresara au pus la punct toate detaliile administrative. Cei doi au decis ce se va întâmpla cu averea pe care au acumulat-o în cei 15 ani de căsnicie, dar și cu privire la pensia alimentară a fiului pe care îl au împreună.

Cu toate acestea, antrenorul de fotbal nu a dorit să dea prea multe detalii cu privire la divorț, spunând doar că se află într-un moment delicat din viața sa. Mai mult, el a precizat că familia este sfântă pentru el și va proceda în cel mai corect mod cu putință.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a precizat Laurențiu Reghecampf.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, afectat de despărțirea părinții săi

În altă ordine de idei, fiul lui Laurențiu și al Anamariei este foarte supărat din cauza despărțirii părinților săi. Dacă în vară, Laurențiu Jr. îi lua apărarea tatălui său, precizând că este un părinte-model, se pare că între timp băiatul în vârstă de 13 ani și-a schimbat total părerea. Mai mult, juniorul a postat pe contul de Instagram un mesaj tranșant la adresa tatălui său:

„Ai murit pentru mine! Forever!”

Imediat, la postarea respectivă a comentat și mama sa, Anamaria Prodan. Ea a precizat că Laurențiu Reghecampf se află într-un moment greu al vieții sale, în care are nevoie de sprijinul celor din familie.

Reghecampf mai are un fiu, din primul mariaj

Antrenorul de fotbal mai are un băiat, Luca Reghecampf, din primul său mariaj cu Mariana Pfeiffer. Acesta are 20 de ani și tăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o fostă gimnastă! Aceasta este nimeni alta decât Asiana Peng, de 21 de ani, care a făcut furori în primul sezon Survivor România. Cu toate că Luca și Asiana locuiesc în țări diferite, Luca fiind stabilit în Germania, relația dintre cei doi este foarte serioasă. Oricum, până în momentul de față, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf nu a făcut nicio referire la iminentul divorț al tatălui său.

Adauga un comentariu