Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a reclamat la Poliție că i s-au furat un Ferrari și o barcă de 400.000 de euro

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurențiu Reghecampf a reclamat la Poliție că i s-au furat un Ferrari și o barcă de 400.000 de euro
Laurențiu Reghecampf a reclamat la Poliție că i s-au furat un Ferrari și o barcă de 400.000 de euro

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a reclamat la Poliție că i s-a furat un bolid marca Ferrari și o bancă. Prejudiciul se ridică la suma de 400.000 de euro. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu mai multe luni, însă a fost reclamat abia acum!

Divorțul cuplului Prodan – Reghecampf ține prima pagină a ziarelor de mai bine de un an de zile. Între timp, Reghe și-a refăcut viața cu Corina Caciuc, tânăra care i-a dăruit doi copii. După multe luni în care și-a acuzat soțul că a jucat incorect, impresara Anamaria Prodan și-a refăcut viața cu boxerul Ronald Gavril, alăuri de care pare foarte fericită.

Partajul și divorțul sunt însă departe de a se încheia amiabil

Bolidul marca Ferrari i-a fost oferit cadou lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan de ziua lui. Între timp, considerându-se trădată, impresarea și-a luat mașina luxoasă înapoi. Poliția a deschis acum o anchetă pentru a stabili a cui e de fapt mașina și cine a luat-o fără drept. Iar scandalul de care vorbim acum e numai unul din multele generate de cei doi. Și Anamaria Prodan e ținta unor plângeri penale depuse de Corina Caciuc, care a acuzat că sexy impresara ar fi defăimat-o!

Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc la divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Epopeea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să nu se mai sfârșească, după ce procesul s-a amânat pentru data de 12 iunie, dat fiind că cei doi nu s-au prezentat azi, 10 aprilie, la înfățișarea de la Judecătoria Buftea. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit că a cerut audierea Corinei Caciuc, actuala parteneră a soțului ei, la procesul de divorț.

„Este adevărat. Azi a fost procesul. Nu știu foarte multe amănunte, însă abia a ieșit avocatul din sală. Avocatul meu, Oleg Burlacu, vă poate da amănunte. Am înțeles ca a chemat-o martor pe concubina soțului meu, renumita Caciuc”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Încă soțul meu, spre disperarea mea și a tuturor, este obișnuit cu circul”

În pofida faptului că avocatul soțului ei a acuzat-o că tergiversează procesul, Anamaria Prodan spune că nu-și dorește decât să iasă mai repede din această căsnicie.

„Acest divorț se va termina foarte repede având în vedere declarația concubinei Caciuc, care va spune adevărul absolut, și toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termina. Reghecampf își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani. Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui.

Încă soțul meu, spre disperarea mea și a tuturor, este obișnuit cu circul și de aceea s-a ajuns aici în loc să terminăm frumos la notar fără ca România să știe așa ceva”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Adauga un comentariu