Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf reacționează, după scandalul cu Anamaria Prodan. Cum comentează situația creată

Publicat: 24 sept. 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Laurențiu Reghecampf reacționează după scandalul cu Anamaria Prodan. Cum comentează situația creată
Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații după ce în presă au apărut mai multe imagini în care el și Anamaria Prodan se bat în plină stradă

Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații după ce în presă au apărut mai multe imagini în care el și Anamaria Prodan se bat în plină stradă. Iată ce a spus antrenorul despre incidentul din cauza căruia el și fosta soție au ajuns să dea cu subsemnatul în fața polițiștilor!

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după scandalul cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui scandal de proporții vineri seară, care s-a lăsat cu intervenția oamenilor legii. Cei doi au ajuns să-și arunce cuvinte dure și chiar să se lovească reciproc, după o discuție aprinsă, care a degenerat.

La scurt timp după ce oamenii legii au emis ordine de protecție pe numele amândurora, impresara și tatăl copilului ei au ieșit să facă declarații. Laurențiu Reghecampf susține că a mers la vila din Snagov pentru a-și vizita copilul, în intervalul orar stabilit de instanța de judecată. Scandalul cu Anamaria Prodan ar fi început ulterior, după ce Reghe ar fi ieșit din casa nașului său, care locuia în apropiere:

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care

l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui (n.r. fiului său). Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: ,,Vorbim la tribunal cu probe”

Pe de altă parte, Anamaria Prodan  susține că Reghe ar fi încercat să intre cu forța în vila de la Snagov, pentru a-și vedea fiul. Acum, impresara este mai hotărâtă ca niciodată să meargă în fața judecătorilor, cărora le va prezenta, spune ea, mai multe probe:

„Nu mai încerc nimic cu Reghe. Am încercat 2 ani. De acum, vorbim la tribunal și cu probe.”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Comentarii
  • O parasuta vagaoanda care a trait doar pe munca altora. Ma intreb cum judecatorii pot sa-i incredinteze ei copilul… ce educatie ii poate da? Dar se va lupta pana in panzele albe pt pesia alimentara… asta vrea de fapt.

  • Da aveți dreptate !O mahalagioaica care a ajuns pe sticlă datorită mamei sale .Acuma își arată adevărata față de mamă căreia ia crescut copii doar bonele.Ea avea treabă cu Dan Alexa probabil nu ia dat suficientă țîță.Sau fie rușine,un comportament deviant și o frustrare că fostul,,soț”și-a refăcut viața ! Felicitări pentru „fostul „!Ei săi de-a Dumnezeu un sportiv
    boxer, luptător de greco romane etc!

  • Părerea mea este ca Anamaria are nevoie de consiliere psihologica. Despărțirea de Reghe e o lovitura prea mare pentru ea, nu poate face fata singura. Fiecare om simte altfel și fiecare are propriile metode de a depăși situații dificile din viata. Ea nu găsește aceste metode care sa o ajute, sa treacă peste și sa mearga mai departe. Comportamentul ăsta deviant nu o ajuta cu nimic, o afunda mai tare în acest abis. Dacă tot asa continua, se va da și psihologul bătut și o va trimite la psihiatru. Nu e deloc de ras! Din contra, e de plâns!

  • ANA a luat bataie de la acest nimeni,cum,din pacate se intampla des in familiile din Romania. Barbatii care lovesc si jignesc femeile sunt niste frustrati si niste josnici care ar trebui aspru pedepsiti.Lasati femeile in pace,derbedeilor!

  • Toti țineți cu aces Regie rusine sai fie ca Ana la făcut om pe acest nimeni ,când Ana avea un mare necaz cu mama ei el umbla cu această Corina pe care a făcut-o vedetă fie roata și pătrată tot se învârte câte odată iubirea pt Reghe nu tine mult îi vine rândul.

Adauga un comentariu