Cancan

Laurette, despre relația cu Ion Țiriac. Totul a avut loc în urmă cu opt ani

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurette despre relația cu Ion Țiriac. Totul a avut loc în urmă cu opt ani
Invitată la un podcast, Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac, în urmă cu opt ani de zile

Laurette a vorbit recent despre relația cu Ion Țiriac.

Ion Țiriac, o figură emblematică a sportului românesc, deține o avere impresionantă estimată la două miliarde de dolari. În ciuda succesului său fulminant, viața sa personală a fost marcată de discreție. Deși a fost surprins în 2016 alături de modelul Laurette Atindehou, relația lor nu a fost niciodată oficializată.

Laurette, despre relația cu Ion Țiriac

Laurette, care este acum logodită cu fostul fotbalist al echipei Dinamo, Magaye Gueye, a fost întrebată despre legătura pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Fostul model a declarat recent că se simțea ca o „regină” în timpul relației sale cu celebrul om de afaceri. De asemenea, a dezvăluit care crede că sunt calitățile care l-au atras pe acesta spre ea.

”Da, sunt foarte materialistă! Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac? Pot să zic că nu-mi plac? Nu neapărat milionarii! Îmi plac bărbații…acum iar o să-mi iau hate. Îmi plac bărbații cu situație. Îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie în preajma unui milionar, unui bărbat cu bani? E altceva, parcă sunt ai ei (n.r. banii), chiar dacă nu sunt ai ei.

Parcă înflorești, îți dă o energie bună. Parcă viața e mai frumoasă. Vrei să te mint că nu e frumos? Vrei să fim ipocriți? Mai bine plâng pe un iaht la Monaco decât într-o căruță la tataia la țară. Serios, acum, hai să fim serioși. Nici eu n-am ajuns la milionari direct, am cunoscut și d-ăia, și d-ăia, dar nu rezonez. Tot acolo top îmi place.

Nu mai zic unde am înflorit, că știi unde. Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. Era frumos. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să știi să glumești, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să arunci așa câte o pastilă, să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

M-am simțit ’Regina reginelor’ (n.r. alături de Ion Țiriac)! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette Atindehou, la podcastul ”Tare de tot”.

Laurette are mari probleme financiare și vrea ajutor social

Laurette a recunoscut recent că se confruntă cu mari probleme financiare și că îi este extrem de dificil să se descurce ca mamă singură. Această dezvăluire a fost făcută într-un interviu în care artista a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină în a-și susține copilul și a cerut ajutor social de la stat pentru a face față tuturor cheltuielilor.

„Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, poate mă încadrez să îmi dea banii aceia, 300 de lei pe lună. Dar dacă eu nu mă duc să îi cer… Luni mă duc să mă interesez, dar nu știu… o să mă uit pe internet să văd”, a declarat de curând Laurette.

Invitată la un podcast, Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac, în urmă cu opt ani de zile.

Adauga un comentariu