Cancan

Laurette s-a împăcat cu Magaye Gueye. Ce cadou a primit vedeta

Publicat: 24 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurette s-a împăcat cu Magaye Gueye. Ce cadou a primit vedeta
Recent, Laurette s-a împăcat cu Magaye Guey după ce în urmă cu un an și-au spus adio

La un an de când au decis să meargă pe drumuri diferite, Laurette s-a împăcat cu cu fotbalistul Magaye Gueye. Decizia nu este deloc neașteptată, mai ales că talentată artistă a sugerat în repetate rânduri că ar fi deschisă să reînceapă povestea de dragoste.

Ea a confirmat reconcilierea într-o emisiune televizată și a făcut câteva declarații despre viața lor ca cuplu.

Laurette s-a împăcat cu Magaye Gueye

Laurette și Magaye Gueye au decis să ofere o nouă șansă în povestea lor de dragoste, care s-a încheiat acum aproape un an. Într-un interviu televizat, talentată artistă a confirmat reconcilierea, menționând că sentimentele dintre ei sunt puternice și că nu au putut sta departe unul de celălalt pentru o lungă de timp.

„O iubește prea mult pe Laurette. Da, relația merge mai departe pentru că am ajuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim’, a declarat ea în emisiunea „Exclusiv VIP’, de la Prima TV.

Pentru a marca împăcarea, cei doi îndrăgostiți au fost într-o vacanță la Disneyland Paris, organizată acum 3 săptămâni: „Am fost cu Magaye la Disney, mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis. Foarte frumos!’.

Ce spune Laurette despre zvonurile relației cu Ion Țiriac

O perioadă îndelungată s-a speculat că Laurette ar avea o legătură cu Ion Țiriac, mai ales că în vara anului trecut au fost văzuți împreună pe litoralul românesc.

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, artista a fost întrebată de Oana Radu despre natura relației cu omul de afaceri și a oferit un răspuns ambiguu cu privire la întâlnirile dintre ei.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși.

Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac’, a declarat Laurette pe YouTube.

Recent, Laurette s-a împăcat cu Magaye Guey după ce în urmă cu un an și-au spus adio.

Adauga un comentariu