Cancan

Laurette s-a apucat de cântat muzică populară. Artista a renunțat la imaginea sexy

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Laurette s-a apucat de cântat muzică populară. Artista a renunțat la imaginea sexy
Laurette se reprofilează și vrea să devină artistă de muzică populară

Frumoasa mulatră Laurette Attindehou a renunțat la hainele provocatoare și s-a apucat de cântat muzică populară. Aceasta urmează să lanseze în curând câteva piese în colaborare cu Dianna Rotaru, o artistă de peste Prut. Mai mult, Laurette susține că vrea să plece din țară, astfel că și-a scos casa la vânzare.

Laurette se reprofilează și vrea să devină artistă de muzică populară. Fotomodelul deja şi-a pus bazele noului proiect, în ciuda faptului că a luat decizia de a pleca definitiv din ţară, după ce şi-a pus casa din Tunari la vânzare, potrivit Unica.

Laurette s-a apucat de cântat muzică populară

Laurette a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a dat sfară în ţară că urmează să îşi lanseze câteva piese de muzică populară. Potrivit declaraţiilor fotomodelului, a filmat deja câteva videoclipuri pentru creaţiile muzicale, care urmează să fie lansate curând. Mai mult decât atât, bruneta va cânta alături de interpreta de peste Prut, Dianna Rotaru.

Sărbătorile Pascale le-a petrecut în Maramureş alături de fiica ei, Serena. Cele două au mers la pensiunea managerului fotomodelului, Rareş Bota, din comuna Cerneşti, unde s-au bucurat de bucatele tradiţionale şi de energia bună a locului.

„Am avut parte de o adevărată experiență culinară și de o oază de liniște, în Maramureș, la cabana managerului meu Rareș Bota, din comuna Cernești. Am sărbătorit Paștele cu oameni faini, cu tradiții și obiceiuri nemaipomenite. Horinca, vinul și gătitul mielului au fost la înălțime! Am participat la slujba de Înviere, iar a doua zi am început un nou proiect muzical. Am filmat și mai multe videoclipuri la diferite piese, sfătuită de managerul meu. O să anunțăm când anume o să fie premiera. Am deja o piesă de muzică populară realizată împreună cu Dianna Rotaru, un duet, intitulată «Floare de mălin»”, a declarat Laurette.

Proiectul muzical al lui Laurette vine după ce aceasta a declarat că nu mai vrea să facă nicio investiţie, din cauza sumelor impresionante pe care le-a pierdut. Aceasta a mai mărturisit că vrea să se bucure de viaţă, mai ales după ultimii ani în care lucrurile nu au stat aşa cum şi-a dorit.

Laurette vrea să plece din ţară

Chiar dacă noul proiect de muzică populară se află în plină desfăşurare, Laurette a anunţat că îşi vinde casa din Tunari, dorind să plece definitiv din România.

Laurette şi fiica ei, Serena, au locuit o bună bucată de vreme în Franţa, dar pentru ca micuţa nu reuşea să se adapteze la şcoală, cele două au fost nevoite să se mute în ţară. Înainte să îşi dorească să plece iar din România, fotomodelul s-a ocupat de salonul de masaj pe care îl deţine în Capitală.

Laurette deţine o vilă cu patru dormitoare, trei băi, un living, o bucătărie, curte cu gazon şi o zonă de terasă, cumpărată în anul 2019. Bruneta a mărturisit că a scos-o la vânzare la preţul de 240.000 de euro, deoarece are în plan să se mute definitiv din ţară.

Comentarii
Adauga un comentariu