Cancan

Laurette are mari probleme financiare și vrea ajutor social. Mulatra este o mamă singură

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurette are mari probleme financiare și vrea ajutor social. Mulatra este o mamă singură
Laurette a recunoscut recent că se confruntă cu mari probleme financiare și că îi este extrem de dificil să se descurce ca mamă singură

Mulatra Laurette s-a plâns pe rețelele sociale că are mari probleme financiare și vrea ajutor social pentru a se putea descurca. Aceasta este mama unei fetițe în vârstă de 13 ani și susține că întâmpină mari dificultăți. În acest sens, Laurette a primit sfaturi de la un avocat celebru cu ce pași trebuie să urmeze pentru a primi bani de la stat.

Laurette Atindehou s-a născut pe data de 28 decembrie 1983, în Brăila. În vârstă de 40 de ani, aceasta a ajuns o figură cunoscută în showbiz-ul autohton, după un debut controversat. A devenit celebră în urmă cu mulți ani, în urma unui scandal monstru cu Stelian Ogică. Laurette este mama unei fetițe în vârstă de 13 ani, pe care o crește singură.

Laurette are mari probleme financiare și vrea ajutor social

Laurette, cunoscută vedetă a scenei media, a recunoscut recent că se confruntă cu mari probleme financiare și că îi este extrem de dificil să se descurce ca mamă singură. Această dezvăluire a fost făcută într-un interviu în care artista a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină în a-și susține copilul și a cerut ajutor social de la stat pentru a face față tuturor cheltuielilor.

„Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, poate mă încadrez să îmi dea banii aceia, 300 de lei pe lună. Dar dacă eu nu mă duc să îi cer… Luni mă duc să mă interesez, dar nu știu… o să mă uit pe internet să văd”, a declarat de curând Laurette.

Această mărturisire a vedetei a stârnit numeroase reacții în mediul online și offline, iar avocați specializați în dreptul familiei și al asistenței sociale au oferit câteva explicații și soluții pentru situația dificilă în care se află Laurette.

Însă, situația dificilă în care se află Laurette nu este singulară în rândul mamelor singure din România. Numeroase femei care se confruntă cu aceleași provocări financiare se luptă zi de zi pentru a-și asigura traiul și nevoile copiilor lor.

Ce au sfătuit-o avocații pe Laurette

Unul dintre avocații specializați în acest domeniu, Adrian Cuculis, a explicat pașii pe care ar trebui să îi urmeze Laurette pentru a obține ajutorul social la care are dreptul.

„Trebuie să facă și dovada, cumva, că într-adevăr are nevoie de banii respectivi. Plus că de foarte multe ori faptul că nu poți să îți întreții propriul copil, nu vreau să se supere cineva pe mine, dar așa se întâmplă de cele mai multe ori, statul cumva își ridică antenuțele”, a precizat Adrian Cuculis.

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că familiile care se confruntă cu dificultăți financiare și nu își pot întreține copiii pot ajunge în atenția autorităților de protecție a copilului și asistență socială.

„Cei care nu își pot asigura hrana copiilor s-ar putea să rămână fără ei”, a mai explicat avocatul.

Adauga un comentariu