Cancan ultimă oră

Lavinia Pârva tună și fulgeră pe rețelele de socializare, după ce Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor s-au întâlnit „pe furiș” la vila artistului

Publicat: 31 mart. 2022
Lavinia Pârva machiată strident
Lavinia Pârva tună și fulgeră pe rețelele de socializare după ce s-a spus că soțul ei și soția lui Răzvan Fodor s-au văzut „pe ascuns”

După ce au fost surprinși împreună, Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor țin de câteva zile primele pagini ale tabloidelor. Vestea pur și simplu a zguduit din temelii showbiz-ul autohton. Cei doi prezentatori s-ar fi întâlnit „pe furiș” la vila celui supranumit „Regele rockului din România”, acolo unde locuiește alături de Lavinia Pârva și fiul lor.

Artistul a fost văzut cum o conduce în locuința sa pe nimeni alta decât Irina Fodor

Soția lui Răzvan Fodor a fost văzută cum a coborât din mașina personală și a intrat împreună cu Ștefan Bănică în casa artistului. După câteva ore, Irina Fodor a ieșit din casa acestuia, iar după spusele lor motivul pentru care ar fi făcut această vizită ar fi strict profesional.

Nimic mai fals, o spune clar și răspicat Lavinia Pârva, care tună și fulgeră pe rețelele de socializare după ce s-a spus că soțul ei și soția lui Răzvan Fodor s-au văzut „pe ascuns”. Cum au stat, de fapt, lucrurile în ziua respectivă!

Lavinia Pârva, prima reacție în urma zvonurilor despre Ștefan Bănică și Irina Fodor

Lavinia Pârva a transmis un mesaj tranșant pe internet și susține că paparazii care i-au fotografiat pe soțul ei și pe colega lui de emisiune ar fi „uitat” să o menționeze și pe ea. Vedeta spune că la momentul în care s-au făcut pozele și ea se afla acasă, ba chiar a întâmpinat-o pe Irina Fodor atunci când a ajuns la vila ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

„Simt nevoia să vă împartasesc cele intamplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la show-ul de dans printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am intampinat cu mult drag. “Paparazzi“ au filmat toată scenă pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă. Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina ca să poată scrie în linişte ceva “senzaţional” şi probabil îi încurcam puţin.

Prin intermediul mesajului transmis pe o rețea de socializare, Lavinia Pârva mai spus că ea a primit un rol de victimă în toată această poveste.

Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este dacă mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariştilor!? Sper că nu! Acestea fiind spuse, fără să mă străduiesc, am fabulat un text cred eu, muuult mai interesant decât ştirea voastră fără nici un fundament…un fel de titlu care să atragă vezi Doamne atenţia şi să pară că este ceva Wowwww…

Nu este, vă spun eu. Sunteţi plictisitori şi fără pic de inspiraţie în a crea ceva interesant chiar şi dintr-o situaţie cât se poate de normală. Nu am nimic personal cu voi! Nu vă judec ca oameni! Poate că sunteţi doar nişte oameni bunuți şi vreţi doar să pară că aveţi servici! Eu am să cobor acum cu picioarele pe pământ, dar voi? Voi când?”, a scris Lavinia Parva pe contul ei de Facebook.

 
Adauga un comentariu