Cancan ultimă oră

Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos și arată excepțional. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie, la 37 de ani

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos și arată excepțional. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie la 37 de ani
Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva și-au început anul cum nu se putea mai bine, cu o vacanță în Maldive

Lavinia Pîrva a avut întotdeauna grijă la felul în care arată. Ultimele fotografii postate de vedetă s-au viralizat imediat, iar fanii au fost surprinși să vadă cât de bine arată în costum de baie!  Soția lui Ștefan Bănică a slăbit spectaculos, după ce a devenit mamă, iar acum are un trup bine sculptat.

Recent, îndrăgita artistă a postat mai multe imagini, pe contul său de socializare, din vacanță. Din cele postate se poate observa cu ochiul liber că se bucură din plin de vremea frumoasă și nu se sfiește să-și arate trupul bine lucrat. Iată cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 37 de ani.

Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 37 de ani

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva și-au început anul cum nu se putea mai bine, cu o vacanță în Maldive. Cei doi s-au bucurat din plin de peisajul superb, de plajă și de vremea extrem de frumoasă. Ei bine, acum, au decis să plece într-o altă vacanță, tot la mare și soare.

Recent, pe contul său de socializare, cântăreața a postat mai multe fotografii, iar fanii nu au putut să nu observe cât de bine arată în costum de baie. După ce a născut, a rămas cu kilograme în plus, însă s-a ambiționat și a reușit să scape de ele. Acum arată excepțional, iar dovada stă în imaginile postate de aceasta.

Ce dietă ține Lavinia Pîrva

La cei 36 de ani, Lavinia Pârva este într-o formă fizică de invidiat. După prima sarcină, cântăreața s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă a reușit destul de repede să ajungă la formele iniţiale. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Se pare că sportul, dar şi servirea corectă a meselor la ore regulate au ajutat-o în procesul de slăbire.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva, potrivit protv.ro.

Adauga un comentariu