Cancan

Lavinia Pîrva – schimbare de look. Frumoasa brunetă a decis să adopte alt stil

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lavinia Pîrva - schimbare de look. Frumoasa brunetă a decis să adopte alt stil
Lavinia Pîrva si Stefan Banica Jr.

Lavinia Pîrva – schimbare de look. Soția lui Ștefan Bănică a decis că este momentul pentru o schimbare radicală a înfățișării sale. Ce-i drept, frumoasei brunete nu i-a fost ușor însă a făcut acest pas până la urmă.

Lavinia Pârva a trecut printr-o schimbare radicală a înfățișării! După ce a reușit să ajungă din nou la silueta pe care o avea înainte de naștere, artista a decis să adopte un alt stil.

Lavinia Pîrva – schimbare de look

Soția lui Ștefan Bănică a decis că este momentul pentru o schimbare. Așa că a dat fuga la un hair-stylist din Capitală. Pentru că ce-i mult, strică, Lavinia Pîrva a renunțat la părul lung care a consacrat-o. Ea a ales acum o tunsoare bob.

Alegerea nu a fost una ușoară deoarece ea se obișnuise de atâta vreme cu părul lung. Însă în cele din urmă a ales o alternativă mai sănătoasă.

„Mi-a fost greu să renunț la părul lung, însă am ales părul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

Cum și-au surprins fanii de curând

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt un cuplu foarte discret. Astfel că, după opt ani de relație, sunt puține momente de familie pe care le împărtășesc prietenilor virtuali și fanilor. Un astfel de moment însă s-a petrecut de curând când cuplul Bănică-Pîrva a postat o imagine de mii de like-uri.

Astfel, Ștefan Bănică a postat o fotografie în care acesta și soția se se aflau într-o ipostază romantică. Cei doi s-au pozat într-o zonă superbă de munte, iar poza a strâns peste 15 mii de aprecieri din partea fanilor.

S-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pîrva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria! Iar viața celor doi s-a schimbat radical de când a venit pe lume micuțul Alexandru.

„Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, a mărturisit Lavinia.

Acum că Lavinia Pîrva a ales această schimbare de look, sperăm să-i fie de bun augur. Și oricum, dacă nu-i va plăcea noua coafură, poate reveni la înfățișarea care a consacrat-o.

Adauga un comentariu