Cancan

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au impresionat fanii. Cum au fost surprinși

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au impresionat fanii. Cum au fost surprinși
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au impresionat fanii. De curând, cei doi au fost protagoniștii unui moment de mii și mii de likeuri. Ștefan și Lavinia formează un cuplu de opt ani, iar de un an și patru luni, în viața lor a apărut și un copil.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au toate șansele să devină un cuplu longeviv. Iar acest lucru se întâmplă din ce în ce mai rar în showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de opt ani de zile și au și un băiețel împreună. Mai mult, se înțeleg mai bine ca niciodată, fericirea citindu-se pe chipurile lor.

În urmă cu un an de zile, mai precis în luna mai, în viața lor a apărut Alexandru. Și e clar ca bună ziua că băiețelul le-a umplut inimile de dragoste. Ștefan Bănică și Lavinia sunt topiți după Alexandru, mai ales că în această perioadă au avut timp doar pentru el. Și astfel s-au bucurat de momente frumoase în familie.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au impresionat fanii

În decursul zilei de ieri, Ștefan Bănică Jr. a postat o fotografie în care acesta și soția se se aflau într-o ipostază romantică. Cei doi s-au pozat într-o zonă superbă de munte, iar poza a strâns peste 15 mii de aprecieri din partea fanilor.

Încă de la început, relația lor a fost pe cât se poate de ascunsă, cei doi încercând să păstreze totul în intimitatea casei. S-au căsătorit la fel de intim, în mare secret, în Bulgaria, la malul mării. Lavinia a povestit, acum ceva timp, de ce au luat această decizie.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. – nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a spus Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au impresionat fanii. Lavinia și-a revenit 100% după naștere, având iar trupul tras ca prin inel. Și aceasta după ce acumulase multe kilograme în perioada sarcinii, primind numeroase reproșuri din partea fanilor. Aceasta a povestit că acumulase peste 20 de kilograme, un surplus de care a scăpat relativ ușor.

Adauga un comentariu