WoW!

Leac naturist ca să nu-ţi mai miroase gura

Publicat: 06 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leac naturist ca să nu-ţi mai miroase gura

Respiraţia urât mirositoare afectează din ce în ce mai mulţi oameni în zilele noastre. Chiar dacă te speli şi foloseşti aţa dentară zilnic, aceasta afecţiune apare datorită alimentelor rămase între dinţi sau a unor bacterii din cavitatea bucală.

Oricare ar fi motivul, respiraţia urât mirositoare este o problemă foarte neplăcută de a o avea şi, de asemenea, foarte greu de scăpat de ea. Exista o mulţime de produse precum pasta de dinţi sau apă de gură care îţi promit că te vor scăpa de această problemă. Însă, aceste produse au un preţ ridicat, iar chimicalele din componenţa lor îţi pot afecta dantură. De aceea, este recomandat să foloseşti produse naturale care te vor scăpa de respiraţia urât mirositoare într-un timp foarte scurt. Așa prepari remediul:

Ingrediente:

  • – O linguriţă de miere
    – O linguriţă de praf de copt
    – Un pahar de apă caldă
    – 2 lamai
    – Jumătate de linguriţă de scorţişoară.

Mod de preparare:

Stoarce zeama de la cele două lamai şi pune-o într-o sticlă. Adaugă scorţişoară, mierea, praful de copt şi apa, apoi pune capacul şi agită bine. Foloseşte aproximativ două linguriţe din acest amestec pentru a te spăla pe dinţi şi a curăţa gura. Fă gargară cu acest remediu şi scuipă după câteva minute. Scorţişoară are excelente proprietăţi antibacteriene, astfel va elimina bacteriile ce cauzează respiraţia urât mirositoare. Mierea are aceleaşi efecte benefice ca şi scorţişoară, iar praful de copt va alcaliniza cavitatea bucală şi îţi va albi, în acelaşi timp, dintii. Lămâia este pusă pentru a da o aromă plăcută amestecului şi pentru a elimina bacteriile care au supravieţuit pe dinţi.

Adauga un comentariu