Cancan

Legătura dintre Prințul Paul al României și Laura Andreșan!

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legătura dintre Prințul Paul al României și Laura Andreșan
Prințul Paul al României – în acest moment dat în urmărire internațională – și fosta actriță de filme pentru adulți Laura Andreșan au ceva în comun.

Deși pare greu de crezut, Prințul Paul al României – în acest moment dat în urmărire internațională – și fosta actriță de filme pentru adulți Laura Andreșan au ceva în comun.

Uneori, viața bate filmul. Chiar și celebrul film “Prințul și dansatoarea” – cu Marilyn Monroe și Laurence Olivier – a fost “surclasat”, de pildă, de o poveste românească. Deși între cele două personaje controversate de la noi – Paul al României și Laura – nu ar exista aparent nici cea mai mică legătură, iată că lucrurile sunt complet diferite.

Cancan.ro a descoperit că, prin 2004-2005, Laura Andreșan și prințul Paul Lambrino apar, la o petrecere, în ipostaze apropiate.

„Laura vorbea cu el de multe ori sau venea pe la masa lui”

Laura, care acum este psiholog și o mamă responsabilă – este mama copilului lui Grasu XXL – , ținea pe atunci primele pagini ale tuturor tabloidelor. Pe lângă aparițiile din filmele pentru adulți, celebra “Profă de sex” mai avea diverse show-uri cu tentă “fără perdea“, în anumite localuri.

Puțini știu că printre celebritățile care gustau show-urile erotice nocturne pe care Laura Andreșan le făcea uneori împreună cu o altă colegă de-a ei, Diana Cordeanu – și ea retrasă de mult timp din aceaste activități – se afla și un prinț.

Și nu orice prinț, ci chiar Prințul Paul al României, care se relaxa și el în respectivele locații.

„Prințul și fosta actriță de filme XXX discutau, chiar se înțelegeau destul de bine pe atunci. El era des invitat la acele petreceri și se simțea foarte bine, Laura vorbea cu el de multe ori sau venea pe la masa lui, iar el era foarte gentil cu ea”, a dezvăluit o persoană aflată atunci la respectiva petrecere pentru cancan.ro.

Paul al României este dat în urmărire internațională

Paul-Philippe al României este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino (cunoscut drept Mircea Grigore Carol de Hohenzollern, 1920–2006), fiu al regelui Carol al II-lea al României.

Prințul Paul Lambrino a fost reținut în dosarul retrocedărilor abuzive, fiind acuzat de cumpărarea de influență pentru intrarea în posesie a unor terenuri, respectiv Ferma Regală Băneasa, acesta neavând niciun drept legitim pentru a cere retrocedarea acestora, provocând un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

Paul al României, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, a fost dat în urmărire internațională după ce nu a fost găsit la domiciliu de polițiștii care au mers să pună în executare mandatul de arestare.

Adauga un comentariu