Cancan ultimă oră

Legătura neștiută dintre Camelia Mitoșeru și Florin Piersic! Totul s-a întâmplat în Israel, dar s-a aflat abia acum

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legătura neștiută dintre Camelia Mitoșeru și Florin Piersic Totul s-a întâmplat în Israel dar s-a aflat abia acum
Legătura neștiută dintre Camelia Mitoșeru și Florin Piersic! Totul s-a întâmplat în Israel, dar s-a aflat abia acum

Florin Piersic și Camelia Mitoșeru au mers în nenumărate turnee, au fost colegi, dar mai ales foarte buni prieteni. O legătură specială de prietenie s-a format între cei doi, iar vizitele la cafea au devenit rapid nelipsite din program, așa cum a mărturisit chiar îndrăgita actriță.

Dincolo de prietenie, pe Camelia Mitoșeru și Florin Piersic îi mai leagă ceva și anume faptul că marele actor a fost naș de cununie atunci când actrița s-a căsătorit religios cu cel de-al doilea soț.

Totul s-a petrecut în Israel, nașa fiind chiar Ana Szeles, deși cei doi actori erau deja divorțați. Cum a devenit Florin Piersic părintele său spiritual, a povestit chiar actrița Camelia Mitoșeru, la WOWnews.

Ce s-a întâmplat în timpul unui turneu din Israel

Artista a povestit totul în exclusivitate la WOWnews. Când s-a căsătorit cu tatăl lui Mihai Mitoșeru, Camelia a avut doar cununia civilă și slujba catolică, iar acest detaliu a fost dezvăluit în timpul turneului din Israel.

„La unul din turneele noastre în Israel, am povestit eu că nu m-am cununat niciodată la biserica noastră, la Biserica Ortodoxă, pentru că Mitoșeru a fost catolic și a trebuit să mă căsătoresc cu el la biserică la ei. Le-am povestit că pe vremea aceea slujba se ținea în latină și mi-a părut rău într-un fel că nu am fost și la biserica noastră”, așa își începe Camelia Mitoșeru povestea.

Relația dintre actriță și primul soț s-a încheiat, iar ulterior aceasta s-a recăsătorit cu artistul Alexandru Luca. Cei doi se aflau în tuneru în Țara Sfântă la acea vreme și urmau să viziteze câteva obiective turistice chiar în ziua cea mare.

„Când eram noi în turneu în Israel, un doctor roman, foarte bun prieten de-al nostru ne plimba peste tot. Într-o dimineață vine la mine și îmi zice că mergem la Marea Moartă, să mă îmbrac cu fusta aia și cu bluza aia.

Mă îmbrac, îl aștept și coborâm la mașină și eu și soțul meu”, a mai continuat aceasta, la WOWnews.

Florin Piersic, naș de cununie pentru Camelia Mitoșeru

Pe lângă prietenia de o viață care îi leagă pe cei doi actori, Florin Piersic i-a fost și părinte spiritual actriței, la cea de-a doua căsnicie. În timpul turneului, odată ce s-a încheiat vizita la Marea Moartă, grupul de artiști a mers și la Biserica Ortodoxă din Ierusalim, acolo unde s-a petrecut totul.

„Florin Piersic era cu Anna Szelez, jucau chiar în spectacol, dar nu mai erau căsătoriți. Plecăm la Marea Moartă, facem baie și apoi plecăm spre Biserica Ortodoxă din Ierusalim. Acolo, preotul mă întreabă: dumneata ai mai fost căsătorită?!

I-am spus zic: nu părinte, la biserica noastră niciodată! Atunci mi-a zis că ne face o slujbă de iertare a păcatelor. A început slujba cu el, cu Luca. Florin Piersic cu Anna Szeles mi-au fost nași de cununie.

Cât timp a durat slujba, s-au plimbat două păsărele în cupola și Piersic a spus poezie după poezie. Sunt fina lui Piersic într-un fel, dar între timp am divorțat de Luca”, a dezvăluit Camelia Mitoșeru, în emisiunea Corneliei Ionescu.
Masa festivă a avut loc chiar în curtea bisericii și toată lumea s-a bucurat atunci de preparatele realizate tocmai de măicuțe. Evenimentul neașteptat a adus multă bucurie la acea vreme, iar actrița își amintește și astăzi cu drag de momentul în care a fost cununată de Florin Piersic.
„Când s-a terminat slujba, noi am servit masa de cununie la biserică. A fost pregătită de măicuțe”, a mai povestit actrița.

Adauga un comentariu