Cancan ultimă oră

Legătura neștiută dintre Delia și Smiley! Ambii artiști suferă de aceeași boală

Publicat: 03 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legătura neștiută dintre Delia și Smiley Ambii artiști suferă de aceeași boală
Delia și Smiley se numără printre cei mai de succes artiști de la noi din țară

Delia și Smiley se numără printre cei mai de succes artiști de la noi din țară. Pe lângă faptul că cei doi se asemeană prin faptul că sunt pasionați de muzică și au un talent aparte, mai au și altceva în comun, un lucru mai puțin știut de fanii celor doi.

Puțină lume știe, însă Delia și Smiley suferă de aceeași boală, despre care cei doi au vorbit în cadrul unor interviuri. Mai exact, artiștii suferă de sindromul „Peter Pan”, o afecțiune care se manifestă printr-o atitudine copilărească de cele mai multe ori, chiar dacă au corp de adult.

Delia și Smiley suferă de sindromul „Peter Pan”

În cadrul unui podcast, Delia a vorbit despre acest sindrom și despre cum se manifestă, de fapt. Se pare că artista nu este deloc deranjată de această afecțiune, în ciuda faptului că fanii ei au adeseori tendința să o critice pentru atitudinea sa copilărească, dar și pentru stilul vestimentar extravagant pe care îl abordează.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a povestit Delia.

De asemenea, și Smiley suferă de aceeași afecțiune. În cadrul unui interviu, partenerul de viață al Ginei Pistol a vorbit despre cum se manifestă în cazul lui.

Artistul încearcă de fiecare dată să nu se îndrepte către extreme și să găsească întotdeauna un echilibru între muncă și „joacă”. Știm cu toții că, mai ales de când a devenit tată, programul artistului este plin de dimineața până seara, așa că uneori poate fi o provocare pentru el în a se menține într-un echilibru.

„Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, să nu uit să mă joc câteodată, este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc”, a povestit iubitul Ginei.

Adauga un comentariu