Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Legea Atracției – cum să găsești marea dragoste. Care este cea mai eficientă metodă de vizualizare

Legea Atracției – cum să găsești marea dragoste. Care este cea mai eficientă metodă de vizualizare

14 dec. 2021, 12:21,
BZI.ro, în Lifestyle

Folosind Legea Atracției ne putem întâlni marea dragoste. Să găsești partenerul perfect nu a fost niciodată mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să eviți afirmațiile negative și disperarea. Chiar dacă momentan ești singur, fii recunoscător pentru celelalte relații pe care le ai. Recunoștința face minuni în toate domeniile vieții.

Și vizualizarea este foarte importantă. Ea ne ajută să simțim că dorința noastră s-a împlinit. Una dintre cele mai bune tehnici de vizualizare este scripting-ul. Dimineața sau seara, scrie într-un caiet cum ți-ai dori să petreci ziua alături de persoana iubită. Nu în ultimul rând, trebuie să ai răbdare. Dorința ta va deveni realitate, dar acest lucru nu se va întâmpla peste noapte.

Cum folosim Legea Atracției pentru a găsi marea dragoste

În primul rând, evită propozițiile care încep cu “nu”. Dacă spui “nu vreau un iubit care…”, vei atrage în viața ta o persoană care are exact acele trăsături. Universul nu cunoaște cuvinte ca nu și niciodată.

Pentru a evita risipa de energie, focusează-te strict pe imaginea partenerului ideal. De asemenea, evită să te concentrezi pe o anumită persoană. Nu poți forța pe cineva să te iubească. Liberul arbitru este foarte important în acest proces. Din această cauză trebuie să ceri o persoană care corespunde cerințelor tale… și-și dorește să fie cu tine.

În plus, este foarte important să ai răbdare. Legea atracției nu este o baghetă magică. Printr-o atitudine pozitivă, vei atrage în viața ta circumstanțe și persoane care vor fi pe măsura cerințelor tale… Dar pentru toate acestea este nevoie de timp. Nu îți pierde răbdarea atunci când pare că nimic nu se schimbă. Evită să te plângi, să-ți faci griji și să simți lipsa unei relații. Astfel, nu faci decât să acționezi din lipsă și să întârzii îndeplinirea dorinței.

După ce ai scris pe o foaie descrierea partenerului ideal, este momentul să acționezi. Acest proces te va schimba și pe tine, ca om. Astfel, s-ar putea să fie nevoie să schimbi modul în care relaționezi cu cei din jurul tău. Atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim. Prin urmare, asigură-te că ai calitățile pe care le ceri de la partenerul ideal.

Cum acționăm pentru a ne îndeplini visul

În continuare, trebuie să te comporți ca și cum ai deja relația dorită. La prima vedere acest lucru poate părea complicat. Pentru a face acest lucru, există o serie de reguli.

În primul rând, fii recunoscător pentru relațiile pe care le ai. Recunoștința este extrem de importantă și poate face minuni. Chiar dacă în acest moment ești singur, fii recunoscător pentru prietenii pe care îi ai, pentru părinți și pentru relația cu propria persoană.

În al doilea rând, nu trebuie să fim limitați de imaginea persoanei perfecte. Divinitatea știe mai ce ne va face fericiți.  Acceptați ceea ce primiți cu zâmbetul pe buze și plini de recunoștință. Pentru a simți că dorința s-a îndeplinit, utilizează vizualizarea. Integrează-ți partenerul în viața de zi cu zi, imaginează-ți cum vă plimbați prin parc, ieșiți la întâlniri romantice, vorbiți și… sunteți fericiți împreună.

Pentru a vizualiza relația pe care ți-o dorești există diferite tehnici. Una dintre cele mai eficiente este scripting-ul/journaling-ul. Tot ceea ce trebuie să faci este să scrii într-un caiet cum ți-ai dori să petreci ziua alături de iubirea vieții tale. Pentru cele mai bune rezultate, fă asta dimineață sau seara, înainte de culcare.

Totodată, este important ca oamenii să știe că ești în căutarea unei relații. Fii încrezător, dar încearcă să nu pari prea disperat. Disperarea respinge oamenii și îi poate face să aibă o impresie greșită. Nu în ultimul rând, trebuie să fii mulțumit de viața pe care o duci. Oamenii fericiți sunt un magnet pentru lucrurile bune. Atunci când o persoană este mereu cu zâmbetul pe buze, ceilalți vor vrea să fie în preajma ei cât mai mult timp.

Așadar, Legea Atracției ne poate ajuta să ne găsim marea dragoste, dar este nevoie să acționăm și să avem răbdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *