Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Ai poftă de o gustare rapidă, caldă şi cu un gust desăvârşit. Taie rapid nste legume,, bagă-le la cuptor şi adaugă deasupra un dressing de brânză cu usturoi şi lămâie. Combinaţia este de-a dreptul savuroasă. În plus, reţeta se prepară rapid.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 200° C. Aşezaţi legumele pe o foaie de copt, aranjându-le pe un singur strat. Legumele se taie cuburi. Apoi, amestecaţi brânza feta cu usturoiul, uleiul şi lămâia, apoi adăugaţi amestecul obţinut peste legume. La final, bagaţi la cuptor pentru aproximativ 15 minute sau până când legumele sunt făcute, iar brânza de deasupra este aurie.