Sport

Lewis Hamilton i-a certat pe cei care nu respectă izolarea! Mesajul multiplului campion mondial la Formula 1

Publicat: 25 mart. 2020

Lewis Hamilton (35 de ani), multiplu campion mondial la Formula 1, a transmis un mesaj prin care i-a certat pe cei care nu respectă indicațiile autorităților în plină pandemie de COVID-19.
Britanicul i-a certat pe cei care ies în continuare din case și care nu înțeleg că doar prin distanțare socială acest virus poate fi îndepărtat:

„Sunt persoane care încă merg în cluburi și în baruri sau la întâlniri unde este foarte multă lume, lucru pe care îl consider total iresponsabil și egoist. Nu putem face nimic altceva decât să acceptăm ideea că trebuie să stăm izolați. Trebuie să încercăm să nu luăm virusul sau să îl dăm mai departe.
Mă rog pentru toți cei care lucrează în magazine, curieri, doctori, asistente și toți cei care intră în contact cu atâta lume și care își riscă sănătatea pentru noi toți. Aceștia sunt niște eroi. Vă rog, oameni buni, aveți grijă!”, a fost mesajul lui Hamilton pe Instagram.

Lewis Hamilton a negat informația potrivit căreia ar putea fi infectat cu COVID-19

Hamilton a negat informațiile care au circulat săptămâna trecută, conform cărora ar suferi de noul coronavirus.
Britanicul a participat la un eveniment unde au fost și două persoane infectate, însă pilotul nu a fost testat pozitiv:

„Au existat ceva speculații cu privire la sănătatea mea, după ce am fost la evenimentul respectiv. Vreau doar să vă anunț că sunt bine, mă simt sănătos și fac exerciții fizice de două ori pe zi”, a explicat Hamilton, tot pe Instagramloading...

Adauga un comentariu