Prima pagină » Cancan » Liam, fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc, a împlinit 2 ani. Cuplul mai are un bebeluș de o lună

Liam, fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc, a împlinit 2 ani. Cuplul mai are un bebeluș de o lună

20 mai 2024, 15:23,
BZI.ro, în Cancan

Liam, fiul cel mare al lui Reghe și al Corinei Caciuc, a împlinit duminică, 19 mai, 2 ani, iar părinții l-au aniversat așa cum se cuvine. De menționat că partenera antrenorului a devenit mamă din nou, în urmă cu o lună, aducând pe lume tot un băiețel. În ceea ce-l privește pe Liam, acesta a avut parte de o petrecere în aer liber.

Liam, fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc, a împlinit 2 ani

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc i-au sărbătorit ziua de naștere fiului lor, Liam. Micuțul a împlinit duminică 2 ani, iar antrenorul și partenera sa au marcat momentul emoționant prin mai multe imagini de la aniversarea băiețelului, pe rețelele de socializare.

În urmă cu 2 ani, Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru care a captat atenția publicului. Cei doi au fost într-un război ce părea să nu se mai termine, însă apele s-au liniștit ulterior. În același timp, antrenorul de fotbal se pregătea să devină tată pentru a treia oară, întrucât iubita sa, Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel minunat.

Duminică, pe 19 mai, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a fost sărbătorit de cei doi părinți, iar imaginile de la petrecere au fost publicate în mediul online. Ziua de naștere a micuțului Liam a fost organizată în aer liber, iar în fotografiile postate de Corina Caciuc, îl putem vedea pe micuț înconjurat de multe baloane.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

În urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf povestea cum a întâlnit-o pe Corina Caciuc. Celebrul antrenor de fotbal spunea că prima lor întâlnire a avut loc în cadrul unui eveniment, iar el a încercat să se apropie tot mai mult de ea.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă”, spunea Laurențiu Reghecampf în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *