Eveniment-Social

Liceul Tehnologic Economic de Turism a găzduit întâlnirea transnațională de management a proiectului Erasmus+

Publicat: 28 sept. 2021
În perioada 23-25 septembrie 2021, Liceul Tehnologic Economic de Turism a fost gazda unei întâlniri transnaționale de management în proiectul Erasmus+ KA201 „Be Clean, Be Green! Promoting the Sustainable Development of Our Community”

În perioada 23-25 septembrie 2021, Liceul Tehnologic Economic de Turism a fost gazda unei întâlniri transnaționale de management în proiectul Erasmus+ KA201 „Be Clean, Be Green! Promoting the Sustainable Development of Our Community”.

Coordonatorul acestui proiect este liceul ieșean care colaborează cu alte unități de învățământ din Italia, Portugalia și Belgia. În cadrul acestui proiect partenerii au propus activități teoretice și practice care au ca scop principal promovarea unui mediu de viață sănătos: aerul, apa, biodiversitatea și ariile protejate.

Agenda de lucru a acestei întâlniri a cuprins mai multe obiective pe care partenerii le-au discutat cu multă responsabilitate, ținând cont de contextul pandemic în care ne aflăm. Au avut loc discuții eficiente despre activitățile desfășurate în anul școlar trecut, fiecare echipă de lucru prezentând un raport detaliat în acest sens. De asemenea, au fost analizate și proiectate următoarele activități care implică și prezența elevilor. Fiecare dintre cei prezenți a încurajat desfășurarea tuturor activităților propuse, cu o strictă respectare a normelor igienico-sanitare.

Activitatea de analiză și proiectare a fost dublată de o cunoaștere culturală a orașului Iași, realizată prin desfășurarea unor vizite la Palatul Culturii, la Teatrul Național, la Catedrala Mitropolitană, toate acestea fiind cuprinse într-un tur pietonal dintr-o zi de toamnă cu iz de istorie și farmec autohton.

Activitatea s-a finalizat într-o notă de optimism, prietenii europeni fiind bucuroși că au reușit participarea directă, că viața va reveni la normalitate și comunicarea dintre țările Europei va fi din nou activă.

Adauga un comentariu