Actualitate

Liderul PMP, Eugen Tomac, atac dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta: Au început să se scalde într-un mizerabil populism

Publicat: 23 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liderul PMP Eugen Tomac atac dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta Au început să se scalde într-un mizerabil populism
Liderul PMP, Eugen Toma

Liderul PMP, Euge Tomac, lansează un atac dur la adresa lui Victor Ponta şi al PSD. Acesta susţine, într-o declaraţie postare pe o reţea de socializare faptul că peste pandemia de coronavirus se suprapun doua runde de alegeri ale unei clase politice care este plină de mediocrităţi care ignoră realitatea şi care a început să se scalde în cel mai mizerabil populism.

Eugen Tomac a arătat înspre PSD şi Victor Ponta când a făcut aceste declaraţii în contextul în care Victor Ponta, susţine liderul PMP, doreşte să confişte majoritatea politică ‘nasita’ de Liviu Dragnea.

PMP nu a susţinut alegerile anticipate! Pandemia a spulberat aceasta agendă

Conform liderului PMP, Eugen Tomac, la începutul anului 2020, toate partidele politice cu excepţia Partidului Mişcarea Populară, susţineau alegerile anticipate. În contextul pandemiei de COVID-19, aceasta ideea a fost spulberată şi a dus partidele politice în faţa unei realităţi fără precedent. Conform lui Eugen Tomac, România este blocată din punct de vedere economic şi se cauta soluţii miraculoas pentru a salva ţara dintr-un posibil dezastru de natură economică, dar şi sanitara. În continuarea postarii, liderul PMP avertizează faptul că această clasă politica este una plină de mediocrităţi şi ignora realitatea:

Vom avea în acest an, în plină pandemie, două rânduri de alegeri importante. Cele locale pe 27 septembrie și cele parlamentare – pe 6 decembrie. Dacă la început de an, cu excepția PMP, toți susțineau alegerile anticipate, criza de sănătate publică a spulberat această agendă și ne-a adus în fața unei noi realități fără precedent. Avem o țară blocată între neputință și speranță, cu o populație ce privește cu spaimă și neîncredere spre ziua de mâine; cu o economie care respiră tot mai greu și caută soluții miraculoase pentru a se salva. Peste toate acestea, mai avem ceva ce nu ne ajută cu nimic, o clasă politică plină de mediocrități care ignoră realitatea și a început să se scalde în cel mai mizerabil populism.

Eugen Tomac, lider PMP: Majoritatea politică din Parlament iese la atac prin prezentarea unei realități deformate

Eugen Tomac susţine faptul că majoritatea PSD din Parlamentul României iese la atac prin prezentarea unei realităţi deformate. Acuzele sunt de o gravitate mare, Eugen Tomac spunând faptul că unii parlamentari încă mai cred că pandemia este o poveste şi ca tot ce se întâmplă este ficţiune:

”Majoritatea politică din Parlament, nășită de Dragnea, pe care, mediatic, Ponta o vrea confiscată, iese la atac prin prezentarea unei realități deformate. În mintea lor, pandemia este o poveste, economia doar se preface că este blocată, iar pensionarii sunt furați. Bătălia electorală așează țara, din păcate, pe direcții diferite: ce este necesar să se facă și ce vor face politicienii mărunți. Mediocritățile vor face promisiuni mincinoase. Iar la acest capitol PSD este campion. Pentru ei nu contează că economii precum cele ale Statelor Unite ale Americii, ale Germaniei, Franței, Italiei, Spaniei sunt puternic afectate, iar recesiunea este inevitabilă și în grădina noastră. De la ei curg promisiuni, deși nu au fost în stare, în cei 8 ani de guvernare, să construiască o centură în jurul capitalei sau o autostradă până la Brașov sau Sibiu”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Adauga un comentariu