Cancan ultimă oră

Lidia Buble a fost chemată din nou în fața judecătorilor. Cu ce pedeapsă s-ar putea alege vedeta

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble a fost chemată din nou în fața judecătorilor. Cu ce pedeapsă s-ar putea alege vedeta
Lidia Buble a fost chemată din nou în fața judecătorilor

Noi detalii ies la iveală după ce s-a spus că Lidia Buble ar fi încercat să mituiască doi polițiști. Vedeta a fost acuzată de dare de mită, după ce ar fi oferit șpagă oamenilor legii. Iată ce a făcut unul din agenții acuzați, dar și când va ajunge celebra cântăreață în fața magistraților!

Au apărut noi detalii în dosarul care o vizează în mod direct pe celebra cântăreață Lidia Buble. Potrivit informațiilor Antena Stars, fosta concurentă de la Asia Express a fost chemată din nou în fața judecătorilor.

Lidia Buble a fost chemată din nou în fața judecătorilor

Conform aceleiași surse, unul dintre agenții care a fost acuzat de dare de mită a depus contestație. Artista, dar și ceilalți inculpați, ar urma să ajungă în fața magistraților la sfârșitul acestei luni, pe data de 27 mai. Decizia vine după ce cântăreața a fost acuzată că a dat mită la doi polițiști care au oprit-o în trafic. Cei doi agenți ar fi dorit să o testeze pe Lidia Buble cu aparatul etilotest. Cântăreața le-ar fi plătit celor doi suma de 900 de lei.

Aceasta ar fi fost ”învățată”, prin telefon, de către un prieten apropiat, să încerce să le ofere polițiștilor o mică ”atenție”. Dosarul a fost deschis la Tribunalul București pe data de 19 noiembrie 2021.

Cu ce pedeapsă s-ar putea alege Lidia Buble

Rămâne de văzut, însă, care va fi verdictul judecătorilor. Celebra cântăreață riscă între 2 și 7 ani de închisoare. De asemenea, există șanse ca pedeapsa să fie cu suspendare, deoarece este la prima abatere.

De asemenea, Lidia Buble a colaborat cu autoritățile. Telefonul prietenului Lidiei Buble, bărbatul care a sfătuit-o să dea mită, era monitorizat la solicitarea DIICOT.

Legea spune că pentru a fi exonerată de vină, persoana care a oferit mita trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesizeze cu privire la infracțiune.

Adauga un comentariu