Actualitate

Lidia Buble, dezvăluiri despre căsătorie și dorința de a avea copii: „Trebuie să se întâmple în mod firesc”

Publicat: 04 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble dezvăluiri despre căsătorie și dorința de a avea copii Trebuie să se întâmple în mod firesc
Lidia Buble a dezvăluit că își dorește să se căsătorească și ideal ar fi să aibă trei copii

Îndrăgita artistă Lidia Buble a vorbit de curând despre căsătorie dar și despre dorința de a deveni mamă și a avea copii. Vedeta a făcut toate aceste destăinuiri în podcastul „Eu la puterea tu”, găzduit de soții Mihai și Elwira Petre. În altă ordine de idei, Răzvan Simion, fostul iubit al Lidiei Buble, și-a anunțat logodna cu Daliana Răducan.

Când vine vorba de viața ei personală, Lidia Buble a ales să o păstreze cât mai departe de lumina reflectoarelor. Și aceasta în ciuda faptului că fanii ei sunt curioși să afle dacă artista este sau nu implicată într-o relație. Însă vedeta a precizat în mai multe rânduri că preferă ca acest lucru să rămână un mister, semn că își dorește să fie discretă cu viața ei amoroasă.

Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și dorința de a avea copii

Recent, Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost invitate în cadrul podcast-ului „Eu la puterea tu” găzduit de Mihai și Elwira Petre, de pe canalul de YouTube ZUnivers Podcasts. Cu această ocazie, artista a făcut declarații sincere despre dorința de a-și întemeia o familie. Cântăreața a vorbit și despre presiunea socială la care sunt supuse femeile în ceea ce privește alegerea personală de a se căsători sau nu ori de a avea sau nu un copil.

„Ar trebui fiecare, în primul rând, să-și vadă de treaba lui pentru că nu știi când poți să rănești, mai ales o femeie când întrebi: «Dar tu de ce nu faci un copil?», «Dar de ce n-ai un copil până la vârsta asta?». Și probabil sunt unele femei care din «n» motive nu pot avea copii. Pe mine nu m-a deranjat și n-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural.

Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a mărturisit Lidia Buble în podcast-ul „Eu la puterea tu”.

Fostul iubit al Lidiei Buble și-a anunțat logodna

Până în urmă cu aproape trei ani, Lidia Buble a fost într-o relație cu Răzvan Simion, coprezentator al matinalului de la Antena 1. Însă cei doi și-au spus adio după cinci ani, cât au fost împreună. După nici jumătate de an de la despărțire, Răzvan Simion s-a implicat într-o poveste de iubire cu Daliana Răducan. Ei bine, iar acum, tocmai de Revelion, îndrăgitul matinal de la Antena 1 și-a cerut iubita de soție, oferindu-i un inel de logodnă superb.

La cumpăna dintre ani, Răzvan Simion a decis să facă un gest deosebit, o schimbare radicală în viața sa. El a cerut-o pe Daliana Răducan de soție cu un inel la care orice domnișoară visează. Modelul ales de Răzvan Simion este unul foarte deosebit.

Cei doi au postat pe rețelele de socializare un scurt filmuleț în care apar într-un cadru neobișnuit dar foarte frumos, îmbrăcați foarte elegant. Așa au ales să facă marele anunț al logodnei. Fanii i-au coplești pe cei doi cu mesaje frumoase și felicitări.

Adauga un comentariu