Cancan

Lidia Buble, dezvăluiri despre primul copil. Vedeta a făcut confesiuni emoționante despre schimbările din viața ei

Publicat: 14 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble dezvăluiri despre primul copil. Vedeta a făcut confesiuni emoționante despre schimbările din viața ei
Lidia Buble a trecut printr-o schimbare majoră de look

Lidia Buble a dezvăluit recent că își dorește foarte mult să aibă un copil, considerând că este la vârsta la care trebuie să facă acest pas. În acest sens, vedeta a povestit într-o emisiune TV că a făcut o schimbare radicală în viața ei. Fosta iubită a lui Răzvan Simion mai spune că odată cu schimbarea înfățișării ea a lucrat intens și la personalitatea sa.

Lidia Buble a dispărut de pe rețelele de socializare timp de două săpămâni, perioadă în care artista a avut nevoie să se deconecteze de la cotidian pentru a se regăsi. Artista și-a reluat activitatea, însă mai multe schimbări s-au produs în viața ei, atât la interior, cât și la exterior. Vedeta de 28 de ani a povestit în cadrul emisiunii Teo Show despre schimbările de care avea nevoi, dar și despre capitolul din viața ei pe care l-a închis.

Ce spune Lidia Buble despre schimbările din viața ei

După o perioadă destul de lungă în care a dispărut din mediul online, Lidia Buble a revenit în atenția publică, însă mai schimbată ca niciodată. Astfel, artista a decis să facă o schimbare radicală în viața ei, de la look până la personalitate și a vorbit despre motivul care a determinat-o să ia această hotărâre. Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta ar fi suferit o nouă decepție în dragoste. Însă, odată cu revenirea artistei, ea a lansat și o piesă nouă, care a ajuns imediat la inimile ascultătorilor.

„Piesa asta este din suflet și cântată cu tot sufletul. Cred că pauza asta mi-a dat și curaj ca să lansez această piesă, pentru că, na, mă simt cumva dezbărcată în fața publicului și am primit extraordinar de multe mesaje, cred că până acum pentru nicio piesă nu am primit atât de multe mesaje, povești de viață, femei care au simțit nevoia să mi se destăinuie, povești din care am avut de învățat și mă bucur că inspir atât de multe femei… Bineînțeles că mă regăsesc în această piesă, cum de altfel, mă regăsesc în toate piesele mele… La un moment dat, în viață, toți am trecut prin acel moment… Este adevărul adevărat”, a precizat Lidia Buble.

Lidia Buble își dorește foarte mult un copil

În plus, fosta iubită a lui Răzvan Simion a dezvăluit, cu emoție în suflet, că a făcut această schimbare în viața ei pentru că nu se mai regăsea. Astfel, artista a încercat să se reseteze total, luând totodată și decizia unei schimbări de look, nu doar în ceea ce privește personalitatea.

„Simțeam că trebuie să fac o schimbare, aveam zile în care stăteam și mă uitam în oglindă, eu vorbesc de foarte multe ori cu mine în oglindă și îmi spun «tu ești cea mai bună, cea mai frumoasă, tu poți, doar trebuie să-ți dorești și să lupți pentru ceea ce vrei». Parcă vedeam o altă Lidia, o Lidia speriată, în care nu mă mai regăseam. Mi-a luat cam un an de zile să fac această schimbare, recunosc”, a mai spus Lidia.

Nu în ultimul rând, Lidia Buble a vorbit la Teo Show și despre faptul că își dorește foarte mult un copil. Astfel, ea este ferm convinsă că a ajuns la vârsta la care este pregătită să facă acest pas important.

„Știți că eu iubesc copiii și îmi doresc foarte mult, mai ales un băiețel… Mă gândesc deja”, a mai spus Lidia Buble.

Adauga un comentariu