Cancan

Lidia Buble are o mulțime de frați și surori. Recent, fetele din familia Buble s-au pozat în ipostaze inedite

Publicat: 09 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble are o mulțime de frați și surori. Recent fetele din familia Buble s-au pozat în ipostaze inedite
Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, artista având 6 frați și 4 surori

Este binecunoscut faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, artista având zece frați și surori, ea fiind al optulea copil născut al familiei. Ea a descoperit că are talent muzical după ce a început să cânte în corul bisericii la care era pastor chiar tatăl său. Anul acesta, Lidia Buble a participat la reality show-ul Asia express alături de sora ei Ester.

Lidia Buble face parte dintr-o familie numeroasă, ea fiind unul dintre cei 11 copii ai pastorului penticostal Viorel împreună cu soția sa Rahela. Artista și-a petrecut copilăria modest, în Deva, alături de cei zece fraţi ai ei și a devenit cunoscută la vârsta de 21 de ani. Până să ajungă artistă de renume, Lidia a mai avut mai multe îndeletniciri, printre care bonă, femeie de serviciu ori la un centru de vânzări auto. Recent, Lidia Buble a pozat alături de cele patru surori ale ei, putându-se observa cât de puternică este legătura dintre ele.

Lidia Buble are 6 frați și 4 surori

Surorile Lidiei Buble sunt un real sprijin pentru cântăreață, artista vorbind în nenumărate rânduri despre cât de norocoasă este că are atâția frați și surori. De curând, cele cinci fete ale lui Viorel și Rahela Buble s-au reunit în familie și au pozat împreună. Lidia Buble mai are are patru surori: două mai mari, Daniela și Estera, respectiv două mai mici decât ea, Diana și Lorena. Totodată, Lidia are și șase frați: Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Cele câteva imagini publicate de cântăreață la ultima reuniune de familie nu fac altceva decât să le arate pe fetele familiei Buble vesele și zâmbărețe, purtând rochii lejere de vară și bucurându-se să își fie alături una alteia.

„Așa arată fericirea”, a scris vedeta în dreptul galeriei de imagini în care apare în familie, inclusiv alături de mama ei. Fanii au fost de-a dreptul încântați de imaginile cu surorile Lidiei Buble, și au recompensat postarea de pe Instagram a cântăreței cu foarte multe like-uri și comentarii, apreciind firescul relației lor.

Lidia și Estera Buble au participat la Asia Express

Totodată, Lidia Buble a participat la cel de-al patrulea sezon al emisiunii-concurs Asia Express, Drumul Împăraților. Ea a făcut echipă cu una dintre surorile sale, Estera. De menționat că artista și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în timpul filmărilor celebrului show. Astfel, Lidia Buble a împlinit în această vară vârsta de 28 de ani. Cu privire la sora ei, Lidia a declarat deseori că simte că se poate baza pe Estera să îi fie sprijin în concurs. De altfel, Lidia și Estera Buble au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Acum, după ce filmările s-au terminat, Lidia a mărturisit că este cu ochii țintiți la micul ecran, pentru a vedea cum s-a desfășurat competiția și prin ochii telespectatorului.

„Asia Express, ce mi-ai făcut, Asia Express?! Că patru ore în fiecare zi numai la voi mă uit, stau numai cu ochii lipiți de ecran, m-ai obsedat, nu mai pot, mă cert cu toți vecinii pentru voi, Asia Express”, a scris Lidia pe Instagram.

În altă ordine de idei, Lidia Buble este fericită de fiecare dată când se întâlnește cu cei 6 frați și 4 surori, în cadrul diferitelor eveniment de familie.

Adauga un comentariu