Cancan ultimă oră

Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate: „Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste”

Publicat: 10 mart. 2021
Lidia Buble
Lidia Buble, cântăreață

Lidia Buble a făcut dezvăluiri neașteptate despre Răzvan Simion, la aproape un an de la despărțire. Artista a mărturisit că fostul ei iubit a fost dragostea vieții sale.

Timp de cinci ani au format un cuplu, dar în vara anului trecut au decis să meargă pe drumuri separate. Atunci când a cunoscut-o pe Lidia Buble, Răzvan Simion era căsătorit cu Diana… femeia cu care are și doi copii. Timp de un an, artista și prezentatorul TV ar fi trăit o poveste de dragoste interzisă.

Ulterior, cei doi și-au asumat relația și au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, o are miercuri, 10 martie, invitată pe Lidia Buble.

Iar una dintre întrebările care o vor pune în dificultate pe artistă va fi cea legată de fostul ei iubit. Lidia Buble a mărturisit că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste:

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”.

Lidia Buble și Cobra Tate, ieșire în oraș

În weekend, Lidia Buble a ieșit la masă în oraș. Artista a ales un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde era și Cobra Tate. Cei doi au petrecut câteva ore bune împreuă, au râs, au glumit și au stat la discuții interminabile.

Lidia Buble și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, lucru care le-a dat de gândit fanilor. Mai ales că cei doi au plecat separat din restaurant, parcă să nu dea ceva de bănuit. Totodată, fanii cântăreței s-au gândit că admiratorul secret care îi lăsa buchete de lalele pe parbrizul mașinii sale ar fi fost chiar… Cobra Tate.

Rămâne de văzut dacă se înfiripă ceva între cei doi sau este vorba doar despre o simplă relație de prietenie.

Adauga un comentariu