Cancan ultimă oră

Lidia Buble, noi detalii despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. „Nici nu trebuie să îi spun când am ceva. El deja le știe pe toate”

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble noi detalii despre relația cu iubitul ei Horațiu Nicolau. Nici nu trebuie să îi spun când am ceva. El deja le știe pe toate
Lidia Buble a vorbit despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau

Lidia Buble și Horațiu Nicolau trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, în ciuda diferenței de 32 de ani dintre ei. Prezentă la Gala Premiilor Unica 2024, artista a vorbit despre relația cu partenerul ei și a recunoscut că vrea să devină cât mai repede mamă.

Lidia Buble a vorbit despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Ea a declarat ce apreciază cel mai mult la bărbatul mai în vârstă cu 32 de ani decât ea.

„Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic.

Nu îmi place să aștept nimic. Așa cum sunt adepta frumuseții naturale, sunt adepta naturalului, în general, în viață.

Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină”, a declarat Lidia Buble pentru Cancan.

Întrebată dacă vrea copii, artista a recunoscut că nu vrea doar unul, ci mai mulți, însă înainte trebuie să se căsătorească.

„Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă, că fac față”, a mai adăugat Lidia Buble.

Lidia Buble a spus din ce câștigă cei mai mulți bani

În vârstă de 30 de ani, Lidia Buble a cunoscut succesul în muzică acum ani buni, cu melodiile „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, sub îndrumarea lui Adrian Sînă, soțul Ancăi Serea. S-a bucurat apoi de o mulțime de concerte în mai toate orașele din România, dar și de atenția presei, căci a avut o relație cu prezentatorul Răzvan Simion.

Invitată în emisiunea Fresh by Unica, ea a recunoscut că are mai multe surse de venit datorită popularității sale. Majoritatea artiștilor pot înregistra câștiguri semnificative atât din difuzările la radio și concerte, cât și din contracte de imagine.

Lidia Buble a participat și la mai multe show-uri de televiziune, printre acestea „Asia Express” de la Antena 1 și „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV. Despre banii pe care îi câștigă, ea a zis:

„Dacă și scrii la acea piesă, aici vorbim de linii melodice și versuri, atunci poți să câștigi destul de bine și din difuzările de pe radio.

Clar, îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio, pentru că vreau să ajung la cât mai multe suflete. Dar dacă nu mi-a intrat piesa pe radio, nu intru în depresie. Nu sunt disperată, nu, toți artiștii își doresc să fie pe radio, trebuie să fim ipocriți să nu recunoaștem lucrurile acestea”.

Adauga un comentariu