Cancan ultimă oră

Lidia Buble, pusă la zid în urma unor fotografii postate pe rețelele de socializare: „Oare tatăl tău ce părere are despre aceste postări?”

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble pusă la zid în urma unor fotografii postate pe rețelele de socializare Oare tatăl tău ce părere are despre aceste postări
Lidia Buble a postat pe rețelele de socializare o avalanșă de imagini îmbrăcată doar în costum de baie

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală autohtonă. Piesele ei ajung rapid printre primele în topurile de profil și se bucură de multe reușite pe plan profesional.
Vedeta nu este, însă, iubită doar pentru talentul ei incontestabil, ci și pentru fizicul ei perfect. Blondina este, fără doar și poate, o apariție greu de trecut cu vedetea. Trupul ei parcă tras prin inel, formele voluptoase și chipul cu trăsături fine îi fac pe domni să o remarce cu ușurință, iar doamnelor și domnișoarelor le stârnește sentimente precum invidia și gelozia.

Lidia Buble se află într-o destinație exotică

Ultima ei postare de pe rețelele de socializare a aprins spiritele în secțiunea de comentarii.

Dacă unii au fost impresionați de ipostaza în care s-a lăsat aceasta fotografiată, pe alții i-a cam lăsat rece și au avut reacții ca atare.
Vedeta se află într-o destinație exotică, unde se bucură din plin de razele calde ale soarelui, nisipul fin, apa sărată și briza mării. Iar pentru că nu și-a putut lua fanii cu ea, Lidia Buble postează o avalanșă de imagini îmbrăcată doar în costum de baie.

Vedeta și-a obișnuit deja urmăritorii cu faptul că nu are deloc inhibiții

Ei bine, ultima ipostază în care aceasta s-a afișat i-a lăsat mască pe internauții și le-a pus serios imaginația la încercare unora.
Vedeta și-a obișnuit deja urmăritorii cu faptul că nu are deloc inhibiții, iar imaginea în care aceasta și-a scos la înaintare posteriorul a făcut sezație pe rețelele de socializare.

După ce au înroșit butonul de apreciere, oamenii i-au lăsat și mesaje în secțiunea de comentarii, unde o felicitau pentru forma în care este.

„Superbă, senzațională, mult mult bun gust, dar și specială și minunata / Bublișoara rules!!! / Ai disperat toti enoriasii cu poza asta, ca vorba de-aia au si ei net/”, sunt doar o parte dintre comentariile în care aceasta era apreciată de internauți.

Artista, pusă la zid după imaginea incendiară

Ei bine, nu a lipsit și un comentariu în care Lidiei Buble să nu-i fie bătut obrazul pentru modul în care aceasta s-a pozat pe Instagram. O internaută i-a reamintit acesteia că tatăl ei este preot și a vrut să știe dacă părintele ei este la curent cu ceea ce postează ea pe internet.

„Oare tatăl tău, pastor penticostal, ce părere are despre aceste postări?”, i-a atras atenția o internaută.

Adauga un comentariu