Cancan ultimă oră

Lidia Buble riscă ani de pușcărie, după ce a mituit doi agenți de la rutieră. Artista urmează să-și afle sentința

Publicat: 16 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Lidia Buble riscă ani de pușcărie după ce a mituit doi agenți de la rutieră. Artista urmează să-și afle sentința
Lidia Buble riscă o pedeapsă între 2 și 7 ani de închisoare sau muncă în folosul comunității, însă, pentru că a colaborat cu autoritățile pe tot parcursul urmăririi penale, ea ar putea primi o sentință mai blândă din partea judecătorilor

DIICOT a trimis-o pe Lidia Buble în judecată, după ce a mituit doi polițiști care o oprise în trafic pentru un control de rutină.

Totul a început în luna februarie, atunci când Lidia Buble a fost oprită de doi agenți de poliție pentru un control de rutină. Ca să nu primească nici-o sancțiune din partea polițiștilor, vedeta le-a oferit 900 de lei, la sfatul unui prieten, ca să-și vadă liniștită de drum.

Zis și făcut, numai că despre mica lor înțelegere a aflat și DIICOT, care a trimis-o pe artistă în judecată și, de asemenea, și pe cei doi agenți, dar și pe Dragoș Presură, cel care a îndemnat-o să facă acest gest și care în aceste momente se află sub control judiciar.

Conform Playtech.ro, Lidia Buble riscă să fie condamnată la închisoare sau muncă în folosul comunități.

Pentru fapta ei, blondina ar putea primi o pedeapsă cuprinsă între 2 și 7 ani. Dosarul în care artista este cercetată penal se judecă la Tribunalul București și nu mai este mult până vând aceasta își va afla sentința.

Lidia Buble riscă între 2 și 7 ani de închisoare sau muncă în folosul comunității 

Potrivit informațiilor furnizate de sursa menționată anterior, blondina va avea un final de vară cât se poate de incert, căci în luna august ea a fost cheamă să dea explicații în fața magistraților în dosarul în care este cercetată pentru dare de mită.

De asemenea, la fel ca în cazul celor doi polițiști, dar și a prietenului care a îndemnat-o să le dea bani agenților, Lidia Buble se află sub control judiciar, astfel că ea trebuie să raporteze dacă vrea să plece în alt oraș, iar de plecat peste granițe sau de schimbat domiciliul nici nu se pune problema.

Mai mult, ea are voie să participe la evenimente culturale doar cu acordul polițiștilor.

La ultimul termen, artista, dar și ceilalți trei inculpați din dosar au cerut și obținut amânarea judecării. Astfel că judecata se va relua pe 17 august, atunci când cei patru vor fi aduși în fața judecătorilor. Lidia Buble riscă o pedeapsă între 2 și 7 ani de închisoare sau muncă în folosul comunității, însă, pentru că a colaborat cu autoritățile pe tot parcursul urmăririi penale, ea ar putea primi o sentință mai blândă din partea judecătorilor.

Comentarii
Adauga un comentariu