Actualitate

Lidia Fecioru dezvăluie care sunt cele nouă deprinderi care îți răpesc libertatea

Publicat: 30 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Fecioru dezvăluie care sunt cele nouă deprinderi care îți răpesc libertatea
Lidia Fecioru consideră că ar trebui să începem să ne ascultăm mintea și nu trupul, deoarece mintea înseamnă o intuiție bună

Lidia Fecioru a vorbit de curând despre acele deprinderi care te trag înapoi și îți răpesc libertatea, la care ar trebui să renunțăm. Aceasta este de părere că de cele mai multe ori suntem tentați să ne ascultăm trupul și nu mintea, ceea ce este greșit. Totodată, ar trebui să ne acceptăm mai ușor nereușitele și să nu mai dăm vina pe alții pentru greșelile noastre.

Emisiunea „Adevăruri ascunse” a câștigat foarte multă popularitate în ultimii ani. Aceasta s-a întâmplat și grație rubricii „Leacul zilei”, prezentate de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, care este din ce în ce mai apreciată. Pe parcursul emisiunii, prezentatoarea TV abordeză diverse teme care ne oferă o altă interpretare asupra realității… Recent, ea a vorbit la Antena 3 despre acele deprinderi care ne răpesc din libertate.

Lidia Fecioru, despre acele deprinderi care ne răpesc libertatea

Așadar, prezentatoarea TV din Republica Moldova consideră că este greșit să alergăm după perfecţiune. Ar trebui să ne acceptăm greşelile, pentru că dacă încercăm să fim perfecţi, întotdeauna vom fi falşi. Totodată, mai credem că tot ce facem noi este necesar. E acelaşi lucru cu perfecţiunea, dar trebuie să ne gândim că undeva în subconştientul nostru, corpul şi mintea sunt două lucruri diferite. Așadar nu putem să le aducem în aromonie. Trebuie să ne ascultăm mintea, nu trupul, pentru că mintea înseamnă intuiţie bună.

Apoi, suntem tentați să îi învinovăţim pe alţii și ne transformăm în victime. Dacă nu ai reuşit ceva, este vina ta și nu a celorlalţi. De asemenea, avem tendinţa să îndreptăm oamenii, prin evaluare sau etichetare. Poţi da sfaturi, dar nu evalua. Și iarăși, trebuie să încetăm să presupunem ce simt şi cred alţii. Oamenii au senzaţia că cineva are grija lor şi vorbeşte despre ei. Totodată, nu trebuie să mai concurăm cu ceilalţi. De asemenea, ar trebui să încetăm să ne creem viitoarea fericire. Astfel, uităm să trăim clipa de acum.

Nu în ultimul rând, ar trebui să încetăm să ne îngrijorăm de viitor, dar și să plecăm sau să ne îndepărtăm de oamenii negativi din jurul nostru.

Ce rețete pentru suflet are Lidia Fecioru

Potrivit realizatoarei rubricii „Leacul zilei”, pentru oameni este foarte important să lucreze la vindecarea sufletului. Astfel, ne va fi foarte ușor în ceea ce privește vindecarea dorințelor. Potrivit Lidiei Fecioru, aceasta se poate face foarte simplu dacă urmăm și respectăm trei reguli. Una dintre aceasta este legea comenzii, care presupune să formulezi clar ceea ce vrei. După care, trebuie să ții cont și de legea zeciuielii, adică să dai răsplata cuvenită. Și nu în ultimul rând, trebuie să ții cont de legea bunei-voințe, care spune că indiferent câţi bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur. Este şi cazul celor care fac voluntariat.

Adauga un comentariu