Actualitate

Lidia Fecioru, rețete pentru suflet. Ce trebuie să faci ca să-ți schimbi destinul

Publicat: 01 iun. 2021
Lidia Fecioru rețete
Lidia Fecioru are trei sfaturi simple care ajută la îndeplinirea dorințelor

Lidia Fecioru, celebră pentru toate acele rețete prezentate în emisiunea „Adevăruri ascunse”, are leac și pentru suflet, nu doar pentru bolile trupului. Multe dintre acestea se adresează tocmai sufletelor rănite și au darul de a ne scăpa de griji. De asemenea, sfaturile cunoscutului bioenergoterapeut sunt de mare ajutor și pentru îndeplinirea dorințelor.

Lidia Fecioru a dobândit celebritatea de care se bucură în momentul de față datorită emisiunii „Adevăruri ascunse”. Aici, alături de Mihai Voropchievici, ea abordează teme din cele mai diverse dar și interesante, prin care ne dezvăluie o altă față a realității. Și totuși, faptul că a practicat chiar și medicina de-a lungul timpului a consacrat-o în ochii telespectatorilor. Așadar, nu e de mirare că probabil cel mai așteptat moment al emisiunii sale este tocmai rubrica „Leacul zilei” în care prezintă leacuri și remedii pentru afecțiuni din cele mai diverse.

Lidia Fecioru, rețete pentru suflet

În cele ce urmează ne vom referi la vindecarea sufletului, și aceasta grație unui sfat simplu oferit de Lidia Fecioru, care ne arată cum pot fi îndeplinite dorintele. Bioenergoterapeutul și astrologul de origine moldoveană susţine că sunt trei reguli simple de urmat și respectat pentru că dorinţa ta să fie îndeplinită.

Prima dintre acestea este legea comenzii, care presupune să formulezi clar ceea ce vrei. Așadar, când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, exact. O singură dorinţă, un singur gând. Evident, nu ne opreşte nimeni să spunem o rugăciune la asta, să îl rugăm şi pe Dumnezeu să ne ajute. Apoi, trebuie ținut cont și de legea zeciuielii. Altfel spus, trebuie să-ţi plăteşti „partenerul de afaceri”.

Iar atunci când ești singur, partenerul tău de afaceri este Dumnezeu. Astfel, plăteşti ajutând pe cineva, dând zeciuiala din ce ai făcut tu. Iar cea de-a treia regulă este legea bunei-voințe, care spune că indiferent câţi bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur. Este şi cazul celor care fac voluntariat, care dăruiesc fără să ştie nimeni.

Lidia Fecioru iubit

De-a lungul vieții, Lidia Fecioru a fost căsătorită de trei ori, iar primul mariaj a avut loc pe când ea avea doar 18 ani. Cu toate că era însărcinată cu primul ei copil, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și-a părăsit soțul în noaptea nunții. Motivul? Acesta lăsase însărcinată și pe o altă femeie. Astfel, ea s-a împăcat cu ideea și l-a cedat pe bărbatul cu care tocmai se căsătorise.

Ținând cont de mariajele acesteia, se pare bioenergoterapeutul din Republica Moldova nu are noroc în dragoste, cu toate că ea nu s-a închis în sine. Lidia Fecioru a mai avut și alte relații, ba chiar despre un iubit pe care l-a avut de curând a povestit și colegul ei de emisiune, Mihai Voropchievici.

„Ne-ai agitat pe toți, ne-ai fiert un picuț. Era Lidia atât de euforică… Atunci, eu chiar m-am bucurat mult pentru ea. Însa, se pare că nu a fost el sufletul pereche”, a spus Mihai Voropchievici. Dincolo de toate acestea, Lidia Fecioru a devenit o figură consacrată care propune rețete, leacuri și sfaturi pentru foarte multe probleme.

Comentarii
  • Ce fel de astrolog care nu face Harta pentru a vedea compatibilitatea cu viitorul partener? Orice bioenergoterapeut vede AURA persoanei cu care sta de vorba si poate obtine informatii utile.

Adauga un comentariu