WoW!

Linia inimii din palmă – Tehnica de chiromanție care spune totul despre tine

Publicat: 24 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Linia inimii din palmă - Tehnica de chiromanție care spune totul despre tine
Linia inimii din palmă spune despre tine dacă ești o persoană inteligentă, demnă de încredere sau dacă vei divorța în curând

Priveşte linia inimii din palma şi citeşte ce scrie despre ea. În funcţie de cum arată, poţi să-ţi dai seama ce fel de persoană eşti şi ce te aşteaptă în viitor. Această tehnică de chiromanţie este foarte des folosită, uneori pentru amuzament, alteori pentru lucruri mai serioase.

Mai sus este o imagine cu 4 palme. Uită-te cu atenţie în palma ta şi vezi cum arată linia inimii. Alege apoi imaginea care ţi se potriveşte şi citeşte mai jos ce scrie despre ea.

Imaginea A

Dacă linia inimii din palma trece pe sub degetul mijlociu, înseamnă că eşti lider înnăscut. Dai dovadă de ambiţie, inteligenta şi îţi place să fii o persoană independentă. Pentru că te arăţi hotărât de multe ori, unele persoane te consideră că fiind rece şi lipsit de emoţii. Acest lucru, bineînţeles, nu este adevărat.

Imaginea B

Dacă linia inimii din palmă trece printre degetul arătător şi degetul mijlociu, înseamnă că eşti un om prietenos cu toată lumea. Te caracterizează amabilitatea şi grija pentru cei care te înconjoară. Toţi te privesc cu respect şi ştiu că pot conta pe tine. Cu alte cuvinte, eşti o persoană demnă de încredere şi care nu te lasă la greu.

Imaginea C

În cazul în care linia inimii trece pe sub degetul arătător, te asemeni foarte mult cu tipurile de personalitate de la imaginea A.

Imaginea D

Linia inimii din palmă se opreşte între degetul mare şi degetul arătător? E un tip de personalitate mai rar întâlnit. Aceşti oameni sunt extrem de calm, aproape că nu pot fi iritaţi. Pe măsură ce înaintează în vârstă, capăta tot mai multă înţelepciune.

Ce este linia inimii din palmă?

Uită-te cu atenţie în ambele palme. Conform acestei tehnici de chiromanție, cea mai pronunţată dungă, care începe de sub degetul mic şi continuă, în foarte multe cazuri, înspre degetul mijlociu şi chiar şi degetul mare, este linia inimii. Ea spune despre noi cum suntem pe partea emoţională şi cum ne raportăm la relaţiile şi legăturile cu oamenii din jur.

Iată ce trebuie să mai ştii:

  • dacă este bine delimitat locul de pornire a liniei inimii, înseamnă că vei fi sănătos în cea mai mare parte a vieţii. Acelaşi lucru înseamnă şi dacă se formează un pliu adânc atunci când închizi uşor palmele;
  • dacă linia este întreruptă sau superficială, e necesar să adopţi un stil de viaţă echilibrat şi să ai grijă de starea ta de sănătate;
  • când prima parte a liniei este adâncă, înseamnă că o să ai şansa să-ţi întâlneşti sufletul pereche în prima parte a tinereţii;
  • linia superficială înseamnă şi posibil divorţ, probleme şi griji în viaţa sentimentală.

Și linia înger spune multe despre tine. Spre exemplu, aceasta este foarte rar întâlnită. Oamenii care o au sunt cu adevăra speciali.

Adauga un comentariu