Cancan ultimă oră

Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „Da”

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici Cei doi îndrăgostiți au spus marele Da
Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „Da”

Cea mai nouă bombă din showbiz! Lino Golden s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți nu au mai stat pe gânduri și au spus marele „Da”. Primele imagini de la cununia tinerilor.

Toți fanii știu că Lino Golden trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Delia Salchievici, tânăra în brațele căreia și-a găsit fericirea și liniștea. Cei doi îndrăgostiți au făcut cel mai important pas din viața lor și s-au cununat.

Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „Da”

Cei doi foști concurenți de la Power Couple România au decis să se căsătorească după participarea la emisiune. Ei au demonstrat că sunt unul alături de celălalt indiferent de situație, atât la bine, dar și la greu.

Iată că Lino Golden are toate motivele să radieze de bucurie. Cunoscutul cântăreț nu numai că se bucură de succes atunci când vine vorba de carieră, ci iată că are pare de împliniri și pe planul personal.

Artistul, mesaj romantic de ziua iubitei sale

Lino Golden este foarte romantic și are mare grijă să o surprindă pe iubita lui cu diferite gesturi emoționante. Cu ocazia zilei de naștere a Deliei Salchievici, îndrăgitul artist a postat în mediul online un mesaj prin intermediul căruia i-a transmis cât de mult o iubește, dar și că ea este femeia alături de care se visează o viață întreagă.

„La mulți ani, logodnica mea, partenera mea de viață te iubesc cel mai mult din lume știu că maine e ziua ta, am zis să fiu primul”, a scris Lino Golden pe rețelele de socializare.

Cei doi au vorbit și despre experiența de la Power Couple România. La acel moment, Lino Golden a recunoscut că a fost un test al rezistenței, iar datorită acestei experiențe au reușit să se descopere unul pe celălalt și mai mult.

„Power Couple este un test al rezistentei, inteligenței, al lucrului în echipă și al răbdării, în urma căruia am învățat multe lucruri unul despre celălalt, pe care, fără această experiență, nu am fi avut niciodată șansa să le descoperim. Am trecut prin emoții la care nu ne-am așteptat și ne-am privit cu alți ochi încă după primele probe”, a declarat Lino Golden.

Adauga un comentariu