Prima pagină » International » Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiac

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiac

12 ian. 2023, 23:59,
BZI.ro, în International

Lisa Marie Presley, în vârstă de 54 de ani, a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit un „stop cardiac complet”, potrivit TMZ.

Mama ei Priscilla a fost văzută sosind la spital, pentru a-și ajuta fiica, la o oră după raportarea episodului medical.

Surse au declarat pentru presă că paramedicii au efectuat manevre de resuscitare joi la casa ei din Calabasas înainte de a fi dusă într-o ambulanță.

Ei au adăugat că „cineva a administrat epinefrină la fața locului pentru a o ajuta pe Lisa Marie să-și recapete pulsul”.

Starea ei în acest moment rămâne neclară.

Epinefrina, cunoscută mai frecvent sub numele de adrenalină, este administrată pentru a trata multe afecțiuni care pun viața în pericol, cum ar fi stopul cardiac, atacurile de astm și reacțiile alergice.

DailyMail a contactat Departamentul Sheriffului  L.A. pentru comentarii.

Departamentul a declarat pentru Hollywood Reporter că ajutoarele au ajuns la blocul 5900 din Normandia din orașul Calabasas pentru o femeie care a suferit un stop cardiac.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că pompierii au răspuns și au reușit să ia pulsul femeii și că aceasta a fost transportată la spitalul West Hills. Acesta nu a confirmat dacă persoana este Lisa Marie, care va împlini 55 de ani luna viitoare.

Cu doar câteva zile mai devreme, Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley și a soției Priscilla, a participat la Premiile Globurilor de Aur din Beverly Hills împreună cu mama ei pentru a-l vedea pe Austin Butler ridicând un gong pentru portretizarea regelui Rock n’ Roll-ului în filmul „Elvis”.

Amândoi au fost văzuți în lacrimi în timpul discursului emoționant al starului Elvis, Butler, când a câștigat cel mai bun actor și când a spus că le va iubi pe doamne „pentru totdeauna”.

Lisa Marie este cântăreață și compozitoare

Lisa Marie este cântăreață și compozitoare și are trei copii, printre care și actrița Riley Keough. Înainte de Globurile de Aur, Lisa Marie a sărbătorit 88 de ani de naștere a regretatului ei tată cu fani din afara Graceland – Butler a participat și el la acest eveniment.

Ea a deținut și a operat Elvis Presley Enterprises, extrem de profitabilă, până în 2005, când a vândut toată afacerea. Lisa Marie Presley este încă proprietarul Graceland, faimoasa proprietate a lui Elvis din Memphis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *