BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus! Părintele Calistrat, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, spune dacă poate fi contrazisă această zicală

Publicat: 11 apr. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii

Joi, 11 aprilie 2024, de la ora 12:30, părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, revine în studioul BZI LIVE. Invitatul permanent al Roxanei Caraiman va discuta, în această săptămână, despre un nou subiect interesant și de folos pentru oameni. Părintele va comenta din perspectiva Bibliei proverbul care spune: “Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus”. Ce reprezintă destinul și în ce măsură poate fi schimbată această zicală în viață, va explica îndrăgitul duhovnic.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Comentarii
  • Păi cînd ț-ie scris că tu femeie ai săți iei neveu un pumn în bot de la un popă care de fapt are studii liceul agricol dar cu papagal și tupeu cît catedrala mitropolitană , de zbori vreo 4 metri pe jos …. apăi să știi că așa se întîmplă

  • ACEASTA SATANA IN SUTANA ESTE FFF SIRET ,CERE BANI NU PATESTE NIMIC ,FURA NU PATESTE NIMIC ,LOVESTE FEMEI BOLNAVE NU PATESTE NIMIC ,MANCA KAKA NU PATESTE NIMIC ,ESTE SIRET SAU NOROCOS ???

  • 90 % dintre popii din romanica sunt vanduti ,si.au vandut sufletul satanei ,avari dupa bani ,terenuri ,mosteniri etc etc ,si.au vandut sufletul pentru averi inseala batranii sa le lase lor averea dupa moarte ,tatuca acestor popi este chiar acesta %))))))

  • in fruntea popii e pusa satana ,cum sa lovesti i femeie cu probleme la cap ,inseamna ca popa e mai nebun si mai cirva ca fumeia aceea .

Adauga un comentariu