Actualitate

Liviu Dragnea a obţinut o victorie uriaşă în cererea de eliberare condiţionată! Judecătorii au decis

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Dragnea a obţinut o victorie uriaşă în cererea de eliberare condiţionată Judecătorii au decis
Liviu Dragnea a obținut o victorie uriașă în fața judecătorilor

Victorie uriaşă pentru fostul lider al PSD. Liviu Dragnea a primit strămutarea procesului de eliberare condiţionată. Aşadar, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca procesul pentru cererea eliberare condiţionată să se strămute la Giurgiu.

Liviu Dragnea a susţinut că judecătorii de la Tribunalul București nu sunt imparţiali motiv pentru care nu a fost eliberat condiţionat. Vă aducem aminte faptul că judecătorii de la Tribunalul București i-au respins cererea de eliberare condiționată.

 

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiționat după ce Curtea de Apel București a strămutat procesul

Așadar, cererea de eliberare condiționată a fostului președinte PSD se va judeca de la zero la Tribunalul Giurgiu. Liviu Dragnea are o primă victorie după mai multe runde în care judecătorii i-au respins cererea de eliberare condiționată.

Conform datelor existente, Liviu Dragnea a susținut în fața magistraților de la Curtea de Apel București că cererea de eliberare condiționată i-a fost viciată de judecătorii de la Tribunalul București. În acest fel, Liviu Dragnea nu a putut să beneficieze de un tratament imparțial.

Liviu Dragnea nu a fost eliberat condiționat

În pofida faptului că a primit, din partea penitenciarului, undă verde pentru eliberarea condiționată pentru că a executat pedeapsa minimă, Liviu Dragnea nu a primit aceeași undă din partea magistraților.

„Respinge contestaţia formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondată. Admite contestaţia formulată de PICCJ – DNA împotriva sentinţei, pe care o desfăşoară în parte, în sensul că propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoita după 27.08.2021. Definitivă”, potrivit comunicatului.

Liviu Dragnea susține că i-a fost interzis dreptul la muncă în penitenciar

Fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost audiat miercuri, 26 mai 2021. Fostul lider a spus în faţa magistraţilor prin videoconferinţă faptul că a îndurat „toate abuzurile în 9 luni de zile” şi nu înţelege care este motivul pentru care nu este eliberat condiţionat.

„Sunt o persoană care nu are un comportament jignitor, am suportat şi îndurat toate abuzurile în 9 luni de zile, muncă, hrană, sănătate, asistenţă juridică. Nu am avut nicio reacţie violentă, am participat la toate cursurile pe care le-am cerut. Mi-au zis că sunt prizonierul propriei mele educaţii. Nu am înţeles de ce am fost adus aici şi nu înţeleg de ce nu beneficiez de eliberare condiţionată”, a spus, miercuri, Dragnea, în faţa judecătorilor, potrivit Antena 3.

Vă aducem aminte faptul că Liviu Dragnea se află în pușcărie din mai 2019. Judecătorii l-au găsit vinovat pe fostul lider PSD pentru mai multe fapte în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. De altfel, instanța a hotărât recent faptul că lui Liviu Dragnea i s-a încălcat dreptul la sănătate și apărare în perioada în care stă închis în Penitenciarul Rahova.

Adauga un comentariu